ruha tervezés

Ruha tervezése új kollekcióhoz – Legyen más az Ön márkája!

Ruha tervezés során nem egyszerű feldat, a tevezés minden szempontját szem előtt tartani. Néhány saját márkát létrehozó ügyfél sokat aggódik a témával kapcsolatban. Egyes márkáknak többet kell aggódnia mások sokat tesznek a témában. A piac telítve van, és elengedhetetlen, hogy márkáját megkülönböztesse a már piacon lévő brandektől. A jó konkurencia leteszteli az Ön energiáját. Ez talán még jó is lehet, így világossá válhat, hogy mit ne csináljon. Amikor egy cég megpróbálja lemásolni az Ön kínálatát, marketing-stratégiáját, mindig a második helyen fog végezni. Van néhány pont, ami az egyediséget megadja, hogy ne csússzunk az „én is” mentalitásba egy vállalkozás indításánál.

A ruha tervezés megkezdése előtt a következő szempontokat érdemes Önnek is figyelembe venni

1. Először is különböznie kell másoktól ahhoz, hogy a bejegyzés többi részének értelme legyen. Döntse el a kezdetektől, hogy Ön miben fog különbözni a versenytársaitól.

2. Mutassa meg saját világát. Fontos, hogy az emberek tudják, ki Ön és hogy néz ki. Az emberek szeretik a másik embert és jobban fognak emlékezni egy márkára, ha egy valós személy áll mögötte.

3. Mesélje el saját- és márkája történetét. Mesélje el, hogyan kezdődött, engedje közel a vevőit. Beszéljen a gyártásról, a gyártás – előkészítésről. Az emberek jobban emlékeznek a történetekre, mint a tényekre.

4. Inspirálódjon szokatlan helyekről. Számos kedvelt blog, weboldal, szakmai vásár és magazin érhető el a designerek számára. Ezután kobinálja össze az inspirációkat és próbálja beilleszteni saját márkájának arculatába.

5. Kövesse a megérzéseit. Saját ötletek és más javaslatai is logikusak lehetnek, de csak Ön érezheti, hogy ez az Ön márkájának hasznos lesz-e. Vegye észre az intuícióból származó következtetáselet, és kövesse. Hagyja, hogy segítsen a döntéshozásban.

6. Mit jelent Önnek a saját márkája? Önnek mi a fontos és miben hisz és mit gondol? Találja meg a válaszokat és ezt ossza meg a vásárlóival.

7. Tartsa széles spektrumba (tárja szélesre) az érzékszerveit. Nézzen, hallgassa meg, érezze a hangulatokat és tanuljon abból, ami Ön körül történik, az iparágában, más ágazatokban, a városodban, az egész világon.

Mi fontos Önnek és márkájának? Ez hogyan befolyásolja Önt és ügyfeleit? Dolgozza fel, és alkalmazza, ha úgy érzi, hogy a vállalkozása számára fontos.

8. Tegyen lépéseket, és ténylegesen dolgokat csináljon, ami előmozdítja Önt és üzleti tevékenységét. Tesztelje az újdonságokat, valamikor sikerül, valamikor nem. De minél többször végez el tesztet, annál nagyobb a sikerének esélye.

Ruha tervezés során fontos, hogy meghallja mások véleményét. Alakítsa ki kapcsolatrendszerét!

Ne aggódj azon, mit mondanak és gondolkodnak rólad az ismeretlen (véletlenszerűen kiválasztott) emberek.

9. Határozzon meg kiszámolt kockázatokat. Tegyen valami különöset arculatában, kommunikációjában és megjelenésében, amivel eléri a „wow” effektust. Legyen érdekes és figyelemfelkeltő vevőköre számára. Adjon az embereknek valamit, hogy beszéljen, az Ön termékéről, a marketingről, a legújabb Instagram bejegyzéséről.

Saját márka létrehozásánál sz összhang megteremtése

Ez bármi is lehet, adjon okot rá, hogy gondolkodjon és beszéljek Önről.

Ennek összhangban kell lennie a márka jövőképével, küldetésével, történetével, és arculatával.

10. Legyen következetes. Ön az egyetlen, aki képes erre. Önből csak egy van az egész univerzumban, ha marad megérzéseinek, jó kedvvel, amely a legjobbat hozza ki az életéből, akkor Önnek tudnia kell, mit tesz.

11. Szállítás. Sok vállalakozás kis dolgokon csúszik el, mely nagy hatással van a vevőkre. Ha biztosítja, hogy szállítja az árut, mindenképpen tegye meg, ezzel már előnyt élvezhet a konkurenciával szemben.

12. Soha ne hasonlítsa össze magát vagy márkáját másokkal. Ne nézze meg a versenytársak weboldalait ajánlatait és kínálatát. Jó tudni, hogy mit csinálnk, de ha túl nagy figyelmet fordít rájuk, akaratlanul is másolhatja őket.

13. A kapcsolataidról. Ha Ön valójában törődik az emberekkel (az alkalmazottjaival, a beszállítóival és a gyártókkal és az ügyfelekkel), akkor megérinti a szíveket, ami valószínűleg pozitív hatással lesz az Ön vállalkozására.

14. Gondolja át újra: Mit mondanak és gondolkodnak emberek. Senki sem tudja az Ön lehetőségeit, a motivációját, az ambícióját és az álmait. Az emberek nem tudják, hogy Ön mit tehet meg. Ha mások véleményére alapján cselekszik, akkor soha nem fogja saját célját elérnit!

15. Szeretem. Nagyon szenvedélyesnek kell lennie attól, amit csinál. Vannak idők, amikor a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy Ön eltervezte, de a márka iránti szenvedélye folyamatosan hajtani fogja Önt is előre, amíg nem sikerül leküzdeni az akadályokat.

16. Vegye tudomásul, hogy a leggtöbb ember rosszindulatú. Önnek csak saját magára kell gondolnia. Saját életére és vállalkozására, és ez rendben van. Amit Ön tesz, azt magának teszi. Ez az Ön játéka. Az Ön élete. Az Ön dolga.

Main Menu

Üzenet küldése