EU Finanszírozási lehetőségek

Segítségnyújási lehetőségek az uniós finanszírozási programokhoz

Az EU alapból történő finanszírozás, nagyon jó lehetőség a vállalatfejlesztésre és új vállalkozások alapítása esetén. Tudjuk, hogy az európai finanszírozás hogyan segítheti a vállalatot vagy az új projekteket a siker elérésében. Ezért működünk együtt olyan vállalatokkal, amelyek már évek óta segítik az európai alapokból történő finanszírozást. A jelenlegi uniós támogatási alapból már kaphat finanszírozást. A finanszírozás különböző vállalati igényeket tartalmazhat: a vállalat piaci versenyképességének növelése, informatikai projektek megvalósítása, innovatív megoldások megvalósítása stb.

Segítségünk spektruma átfogó, és a pályázat benyújtásától a projekt véglegesítése között minden lépést lefed. Segítségünk és tapasztalataink lehetőséget adhatnak arra, hogy az EU finanszírozását jobbá tegyük.

Amennyiben érdekli Önt segítégünk, kérjük töltse ki az űrlapot!

A tervezett beruházáshoz szükségünk van a beruházás rövid leírására,  a becsült költségekre, a finanszírozási típusára és a régióra, ahol a beruházást szeretné. Ezekre az információkra azért van szükség, mert a különböző régiókban különböző lehetőségek elérhetők.

Űrlap – Finanszírozási kérelem

Main Menu

Üzenet küldése