Rólunk

Miért a szabástechnológia?

Elérkezett történetünk eddigi legizgalmasabb éve. Több milliárd kérdés és lehetőség áll előttünk. Azért készítettük a szabástechnológiát, mert úgy gondoljuk, egyes problémákat csak a kreativitás, a stratégia és a technológia hármasa képes megoldani.

Íme a Közösség:

Néhány éve az alábbi három dologban veszünk részt :

  • A ruhaiparban tevékenykedő szabadúszók számának ismertetése
  • Nagy mértékű bővítése a cég által kidolgozott témáknak, elképesztő sokrétegűség és szükséges kompetenciák a sikeres fejlesztések megvalósítása végett
  • A digitalizáció fejlődés helyett folyamatosan gyorsuló versengések alapjává vált

Ebben a kontextusban, a hagyományos szolgáltatók (gép- és műszaki eszközök képviselete, trend tanácsadó, ügynökség, SSII, tanácsadó cég, szabásminta készítők, varrodák…) mintája egyre kevésbé releváns. Túlságosan is drága és kockázatos lenne – a kérések teljesítése érdekében – a kompetenciák egyesítése. Az említett példa nem elég leleményes és kreatív. A forgalom a fontos. Számos alkalmazott mellékállásban szabadúszóként dolgozik. Ezek a pontok erősen utalnak szabadúszókra, akiken gyakran átlátszó módon dolgoznak.

Hagyományos
vállalat
vs
Közösség

Hiszünk egy új példában. A Közösség példájában. Ahol határozottan az alkotás, a stratégia és a technológia legjobbjai gyűlnek össze.

A közösséget olyan szakképzett kisvállalkozások  és szabadúszók alkotják, akik a minőségi értékeket képviselik mind a munka, mind az emberi júindulat, mind pedig az átláthatóság terén. Másrészről pedig, ha válogatjuk őket, a felvétel ingyenes, kötelezettségek és kizárólagosságok nélkül.

Milliónyi csapatösszeállíási lehetőség szabadúszókkal és stúdiókkal együttműködve

Ebben a megjelenésben a közösség végtelen lehetőségeket kínál. Gyorsan felépít egy komplett és külön-külön témákra specializálódott csapatot. Mint ahogyan egy futólagos, kihívást – legyen szó annak természetéről, időtartamáról vagy bonyolultságáról – jelentő alkalomra épült kisvállalkozás. A rugalmasság a kulcsfogalom. Használja ki a legtehetségesebb emberek szolgáltatásait tisztességes és átlátható költségvetésben.

Ami azt illeti, ez elég egyszerű. Egy téma? A közösség egy csapata segít Önnek.

Megszervezni a világot az ötlet és annak megvalósítása között

Következésképpen, feladatunk a vállalkozók, projetktvezetők, szabadúszók és stúdiók segítése abban, hogy ötleteik és azok megvalósítása között tudják szervezni a világot.

 

Holnap folytatjuk, tovább egyszerűsítve, megkönnyítve mindazt, ami akadályozhatja projektjei sikereit.

Main Menu

Üzenet küldése