GRAFIS CAD TECHNOLÓGIA

A szabásminták elkészítéséhez szükséges technológiával kapcsolatban támaszkodjon a legjobb CAD rendszerre! A Grafis CAD szabásminta készítő szolgáltatásainkat a világ vezető ruházati márkái használják az egész szektorban.

Miért kockáztatná a szabásminták elkészítését olyan CAD szoftverrel, amely nem rendelkezik megfelelő eszközökkel vagy funkciókkal ahhoz, hogy a szabásmintákat más divatipari CAD rendszerekbe exportálja, és miért fordítana rá több pénzt a felismerhetetlen formátum vagy a hibaüzenetek miatt?

A szabásminták más rendszer által is olvasható formátumban lesznek, így a hazai vagy a tengerentúli gyártóknak nem lesz gondjuk importálni szabásmintákat és terítékrajzokat CAD rendszerükbe, mivel az elkészült rajzokat a megfelelő formatumba tudjuk átalakítani.

KÉPZELJE EL TERVEIT AZ ÜZELTBEN

Képzelje el, hogy megbízható cégnél értékesíti és hozza létre a terveit. Képzelje el, hogy van egy külön az Ön számára egy menedzser, aki az Ön keze alá dolgozik, és kezeli az összes szabásmintaval és terítékrajzzal kapcsolatos igényeit. Képzelje el, hogy Önnek több ideje marad az Ön számára legfontosabb kérdésekre való összpontosításra, azaz a vállalkozásának növekedésére és a kollekció eladására világszerte.

KERESSEN PÉNZT AZZAL, AMIHEZ IGAZÁN ÉRT ÉS HAGYJA, HOGY SZAKÉRTŐINK FOGLALKOZZANAK MINDEN EGYÉB FELADATTAL.

SZABÁSMINTA KÉSZÍTÉSI SZOLGÁLTATÁSOK…

SZABÁSMINTÁK SZERKESZTÉSE ÉS MINTAELEMEK TERVEZÉSE RUHÁZATI TERMÉKEK–KIEGÉSZÍTŐK – BÚTOROK – AUTÓIPARI TERMÉKEK GYÁRTÁSÁHOZ…

Szakértői csapatunk átalakítja ötleteit pontos szabásmintává – és életre kelti őket. A szabásminta készítésben 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. Bízhat benne, hogy a szabásminta készítési projekt megfelelő kezekben van.

Stúdiónk rendelkezik minden szükséges technológiai erőforrással, amely elképzelhető design elkészítéséhez. Mindezt kombinálva ezt egy jól képzett csapattal, a tervek teljes megértésével, a határ a csillagos ég.

Ha póló, ing, nadrág, rövidnadrág, ruha, szoknya, bikini és még sok más szabásminta készítéséra van szüksége – ne keressen tovább.

SZABÁSMINTA KÉSZÍTÉSE VARRÁSHOZ

A szabásminták elkészítéséhez szükséges technológiával kapcsolatban támaszkodjon a legjobb CAD rendszerre! A Grafis CAD szabásminta készítő szolgáltatásainkat a világ vezető ruházati márkái használják az egész szektorban.

Miért kockáztatná a szabásminták elkészítését olyan CAD szoftverrel, amely nem rendelkezik megfelelő eszközökkel vagy funkciókkal ahhoz, hogy a szabásmintákat más divatipari CAD rendszerekbe exportálja, és miért fordítana rá több pénzt a felismerhetetlen formátum vagy a hibaüzenetek miatt?

A szabásminták más rendszer által is olvasható formátumban lesznek, így a hazai vagy a tengerentúli gyártóknak nem lesz gondjuk importálni szabásmintákat és terítékrajzokat CAD rendszerükbe, mivel az elkészült rajzokat a megfelelő formatumba tudjuk átalakítani.

SZABÁSMINTA KÉSZÍTÉSE KIEGÉSZÍTŐK GYÁRTÁSÁHOZ

Ha Ön butik tulajdonos – online vagy offline -, amelyben kézitáskákat, törölközőket, szemüveg párnákat, okostelefonokhoz vagy szemüvegekhez húzózsinóros-zacskókat árusít? Akkor szüksége lehet egy professzionális kiegészítő szabásminta készítő szolgáltatásra, amely elősegíti az összes termék és design létrehozását.

Több, mint egy évtizede létrehoztunk egy divattermék adatbázist, amelyben például táskák, strandruházat, szemüveg és okostelefon kiegészítők is megtalálhatók. Ugyanezt megtehetjük az Ön számára is. Professzionális szabásmintákat tudunk Önnek létrehoznni kiegészítők elkészítéséhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot minden, a kiegészítő termékhez szükséges szabásminta készítési megoldással kapcsolatban.

SZABÁSMINTA KÉSZÍTÉSE BÚTOROK GYÁRTÁSÁHOZ

Hozza létre egyedi design elképzeléseit saját bútoraihoz! Ha szabásminta készítését tervezi kanapék, fekvőhelyek, párnák, függönyök, asztalok és bármi más számára, amire csak gondolhat – gyorssá és egyszerűvé tesszük az Ön számára.

Szabásminta készítési megoldásokat kínálunk minden bútor igényéhez, függetlenül attól, hogy bútorok gyártásával, vagy felújításával foglalkozik, vagy csak fel szeretne újítani néhány régebbi, örökölt bútordarabot a nappaliban.
Biztosítjuk, hogy a választott alapanyaggal megtervezze a bútor anyagát,hogy ez a kanapé vagy szék pontosan úgy nézzen ki, ahogy elképzelte. A problémamentes szabásminta készítés érdekében – vegye fel velünk a kapcsolatot

SZABÁSMINTA KÉSZÍTÉSE AUTÓIPARI TERMÉKEK GYÁRTÁSÁHOZ

Azért vagyunk, hogy segítsük az autópiacot is – különösen, ha az autó padlószőnyegeit és az ülések huzatát is Ön szeretné megtervezni.

Ilyen egyszerű: Van egy vázlata és néhány mérete, és szüksége van egy olyan autó üléshuzatának prototípusára, amelyet már olyan régóta nem gyártanak, hogy alig emlékeznek rá. Vegye fel a kapcsolatot velünk, és mi segítünk létrehozni a tökéletes mintát minden autóhoz, amelyet elképzelt, és ezt a mintát újra és újra felhasználhatja.

Korszerű CAD szabásminta szerkesztő rendszerünknek köszönhetően az autóipari belső ötleteket megvalósíthatjuk. Autóipari belső mintamegoldásokat itt találja.

1. LÉPÉS: KONCEPCIÓ – AZ ÖTLET MEGSZÜLETÉSE

Adjon nekünk egy tervet, vagy vázlatot, amely szemlélteti az ötletét és tervét … és mi továbbvisszük a megvalósítás következő szintjére. Megvan egy tényleges fizikai minta, amire szüksége van? Tökéletes. Felhasználhatunk egy valódi példát arra, amire szüksége van, és átkonvertálhatjuk szabásmintává. Az eredeti terv felépítésével és más mintaösszetevők másolatával – a kívánt módosításokkal együtt.

2. LÉPÉS: DESIGN ELKÉPZELÉS – FORMÁT ÖLT AZ ÖTLETE

Szabásminta készítőink megértik az Ön koncepcióját, és pontos rajzokká alakítják őket. A prototípus szabásmintája, az egyes alakzatok elrendezése nem más, mint az alkatrészek, amelyekből a elkészítendő termék áll. Miután az alkatrészek elkészültek, készen állnak a szabásra. Ekkor készen áll a termék…

3. LÉPÉS: ALAPANYAG KIVÁLASZTÁSA – ÖTLETE MEGVALÓSÍTÁSÁVAL GARANTÁLJA EGYEDI MEGJELENÉSÉT

Ki kell választania azokat az alapanyagokat, amelyek szükségesek, hogy a design elképzelése valóban életre keljen. Ön megadja nekünk, vagy megbeszéli velünk és mi beszerezzük az Ön által választott szöveteket és egyéb anyagokat…és a többit mi intézzük.

szabás varrás
szabásminta készítő

4. LÉPÉS: PRPTOTÍPUS ELKÉSZÍTÉSE- ÖTLETE KÉZZEL FOGHATÓVÁ VÁLIK

Miután elküldte nekünk a választott alapanyagokat vagy annak leírását – elkészítjük a műszaki dokumentációt, részletezve a varrási utasításokat és a megvalósításhoz szükséges eszközöket és elkészítjük az Ön szabásmintáját. Ezután egyeztetünk Önnel, majd készen állunk a végső szakaszra.

5. LÉPÉS: GYÁRTÁS – ÖTLETE VALÓRA VÁLIK

Miután az összes módosítást és javítást elkészült a mintadarabon, és megkapta a jóváhagyott modellt– eljött a gyártás ideje! Mi elkészítjük Önnek a végleges digitális szabásmintát és készen áll arra, hogy termékét értékesítse.

online szabásminta női blúz

PROTOTÍPUS SZABÁSMINTA

A ruhaiparban a prototípushoz szükséges szabásmintát azért tervezték, hogy a gyártást megelőzően a lehetséges problémákat ellenőrizzék és kiküszöböljék. A ruhadarab megfelelő formáját, illeszkedését a testalkatra, funkcionalitásukat tesztelték.

A prototípus szabásmintája gyártási mintának fog kinézni, de még nem rendelkezik a gyártáshoz megfelelő műszaki adatokkal vagy méretekkel.

A prototípusokat többször tesztelik, mielőtt azok hivatalos gyártási mintadarabokká válnak, amelyek készen állnak a konfekció gyártásra. Néhány lehetsége vizsgálaton át kell mennie a prototípusnak, mielőtt gyártási minta lesz belőle, melyek a következők lehetnek:

  • Textília alapanyag vizsgálata
  • Textília zsugorodási vizsgálata
  • Varrástechnológia vizsgálata

INGEK ÉS FELSŐK SZABÁSMINTA KÉSZÍTÉSE

Nagyon sokféle ruhadarabot tudunk Önnek elkészíteni. Ezek közül nem utolsósorban az összes ing és felső felsőrész szabásmintáját. Pólók, galléros pólók, kapucnis pulóverek – Ön megnevezi, mi elkészítjük Önnek a szabásmintát.

Adja meg nekünk a terveit, vagy egy már létező felsőt vagy inget, és ezeket digitalizált formában a dokumentunhoz csatoljuk, amelyeket Ön olyan gyakran használat, ahogy szüksége van rá. Válassza ki az alapanyagot, és mi legyártjuk Önnel a modellt.

Garantáljuk, hogy elégedett lesz a szabásminta készítő szolgáltatásunkkal – és a folyamat összes többi lépésével is. Ingek és felsők mintakészítési megoldások – Bármikor igénybe veheti

HOSSZÚ- ÉS RÖVIDNADRÁGOK SZABÁSMINTA KÉSZÍTÉSE

Ha megtervezi – vékony, skinny, bokáig érő, trapéznadrág, szövetnadrág, rakott nadrág, zsebekkel vagy anélkül, alacsony vagy magas derékkal – elkészítjük a szabásmintát és a műszaki dokumentációt a nadrág design-hoz. Ugyanez vonatkozik minden olyan rövidnadrágra, amely csak eszébe juthat.

Ne feledje, hogy minden ruhadarab, ruházat és divatipari igényeinek ügyintézését vállaljuk. Mint minden típusú ruházat esetében, fel tudjuk dolgozni a nadrágja és rövidnadrágja szabásmintáját, ezután kerülhetnek a piacra, így felgyorsulhatnak az eladások és az egész világon megvásárolhatják termékeit.

Kellemesen meg fogja lepni, hogy milyen egyszerűen alakíthatja a nadrágját és rövidnadrágját olyan minőségi termékké, amelyekre nagy a kereslet. Egyszerű nadrág és rövidnadrág mintakészítés – Készen állunk a kezdésre.

NŐI RUHA SZABÁSMINTA KÉSZÍTÉSE

Mióta körülbelül 10 évvel ezelőtt megnyitottuk vállalkozásunk kapuit itt,, boldog ügyfeleink jöttek egymás után…és folyamatosan visszatérnek hozzánk, és ennek jó oka van. 

Mint minden modell esetében, gondoskodunk arról, hogy a szabásminták helyesen készüljenek. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a szabásminta készítésének színvonala megfelelő legyen, és teljesen elégedett legyen az eredménnyel. 

Felhívjuk figyelmét: Számít a véleménye! Azt szeretnénk biztosítani, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk a szabásminták készítésével kapcsolatosan. Növelje a modellek termelékenységét – Most!

SZOKNYA SZABÁSMINTA KÉSZÍTÉSE

Szóval, megvan a következő nagy ötlet a szoknyához. Ki tudja? Talán az a mámorító érzése támad, hogy kimegy az utcára, és látja, hogy többen szoknyát viselnek é sez elindítja az Ön gondolatait egy új ötlet felé. 

 Mi az a szoknya, amelyet tervezett? Egy A-vonalú szoknya? Aszimmetrikus szoknya? Harangszoknya … bubble, mini, pörgőd vagy egyenes vonalú szoknya? Nem számít, mert elkészíthetjük Önnek a mintát olyan költséggel, amelyet megengedhet magának … és rövid idő alatt.

Szoknya szabásminta készítése – itt!

BIKINI ÉS FÜRDŐRUHA SZABÁSMINTA KÉSZÍTÉSE

Engedje meg, hogy készítsünk szabásmintákat az Ön által tervezett vállnélküli, fűzős vagy magas derékú bikinihez. Van egy egy szexi egyrészes bikinije, amelyet el szeretne készíttetni – küldje el nekünk, és elkészítjük a szabásmintákat, szériázzuk őket minden méretben, és nézze végig a gyártási folyamatot!

Az egyik dolog, amely bennünket értékes partnerévé teszi, az, hogy rendelkezünk minden eszközzel és technológiával a sikerhez. A legjobb az egészben: megszüntetjük annak szükségességét (és költségeit), hogy megvásárolja, majd megtanulja az összes eszköz és technológia használatát. Megfizethető és problémamentes módon készült bikini- és fürdőruhaminta.

10 LEGGYAKORIBB KÉRDÉS A SZABÁSMINTA SZERKESZTÉSI SZOLGÁLTATÁS TÉMAKÖRBEN

Igen, tudunk. Egy már létező modell kiválasztása, mely rendelkezik a egy jól bevált sablon és megfelelő a forma kialakítással, mely köré szeretné felépíteni a dizájnt, egy jó módja annak, hogy elkezdje a prototípus kialakításának folyamatot. Azonban tartsa szem előtt, hogy az új dizájn, melyet létre szeretne hozni hasonló legyen a sablon tulajdonságaival, alapanyag tulajdonságok és technológia kialakítása. Az olyan szabásminta feldolgozása, mely nem hasonló alapanyaghoz készült, nem fog illeszkedni az újonnan létrehozott minta esetében. Például: a sablon egy kötött férfi ing a mintája kötött alapanyagra készült, az új modell anyaga szőtt textília.

Az adatokat digitális formátumban tudjuk fogadni. A terveket dokumentumban. A kész  modelleket pedig a leírásnak megfelelően lefotózva. A fényképeket  el lehet készíteni az utasítások betartásával vagy pedig lakóhelyén egy fotóstúdióba elvinni. Ebben sza eseteben felvesszük a fényképésszel a kapcsolatot.

Igen, kínálunk. Jelenleg 3 típusú csomagot kínálunk, amelyek teljes mértékben testreszabhatók az Ön igényeinek megfelelő tervezési igényeknek megfelelően.
 

Igen, minden csomag ugyanazt a szolgáltatást tartalmazza.

Amikor egy csomag kiválasztására kerül a sor, lehetősége lesz extra szolgáltatások kiválasztására, melyekre szüksége lehet, csak kapcsolatba kell lépnie velünk a kiegészítő igényeivel és mi hozzáadjuk ezeket az extrákat a csomagjához.

Igen, igény esetén beszerzünk az alapanyagokatt és kelléket. Ebben az esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot és részletesen megbeszéljük elképzelését.

Ami minket különlegessé tesz azok a következők:

1). Mi egy olyan vállalat vagyunk, aki törődik ögyfeleivel. Csapattagjaink keményen és szenvedéllyel dolgozó emberek, akik elkötelezettek a klienseink felé.

2). Ügyfélszolgálat: A szakmában a legjobb, profi ügyfélszolgálatot biztosítunk, ellentétben egyéb szolgáltatásokkal, ahol hangfogadó asszisztenssel van dolga, nálunk ténylegesen, egy élő, profi ruhaipari szakértővel beszél, aki válaszolni fog minden kérdésére.

3) Árazás:Áraink azon néhány legjobbak közé tartoznak, ha nem a legjobb árazás a szakmában, a kínált termék típusok és szolgáltatások tekintetbe vételével. Szolgáltatásaink és termékeink bárki számára elérhetőek amiatt, hogy kizárólag online formában dolgozunk, nincs folyamatosan növekvő rezsink . Eminden megtakarítás az Ön érdekét szolgálja.

Minden modell szabásmintája, amit elkészítünk sajátos technikai felépítés problémákkal és folyamattal rendelkezik. Tehát a felépítés idejét az éppen akkori terheltségünk, a kezdéshez, Ön által biztosított információk mennyisége határozza meg, valamint az, hogy hány sablont és módosítást kér tőlünk, mielőtt a mintát jóváhagyná.

A kezdéshez:

Navigáljon a mintakészítő termékeink oldalára, itt majd válassza ki a dizájn típust, amelyiket létre szeretné hozni s kövesse az alábbi lépéseket.

KEZDJEN NEKI 3 EGYSZERŰ LÉPÉSBEN: 

  1. Lépés. Válassza ki a minták teljes darabszámát, melyeket az alábbi dizájn foglal magába.
  2. Lépés. Következő lépésben, a termék oldalán, válassza ki a szükséges prototípus minták számát.
  3. Lépés. Kattintson a –Kosárba- gombra és véglegesítse vásárlását, ennyi az egész!

Main Menu

Üzenet küldése