SZABÁSMINTA SZÉRIÁZÁSA

A RUHAGYÁRTÓ VÁLLALKOZÁSOKNAK SOK KIHÍVÁSSAL KELL SZEMBENÉZNIÜK SZABÁSMINTÁIK SZÉRIÁZÁSA SORÁN. SZABÁSMINTA SZÉRIÁZÓ SZAKEMBEREINK TÖBB MINT 15 ÉVE SEGÍTIK EZEN A TÉREN A KÜLÖNBÖZŐ VÁLLALKOZÁSOKAT, SZÓVAL ÖN IS MAGABIZTOSAN FEJLESZTHETI VÁLLALKOZÁSÁT.

 

A SZABÁSMINTA SZÉRIÁZÁS ÉS AZ ÁTMÉRETEZÉS EGYSZERŰVÉ VÁLT

Van egy kész modellhez szabásmintája meghatározott mérethez és testtípushoz, de ezt a sablont  használhatóvá szeretné tenni minden mérethez és testalkathoz? Ha a válasza egy egyértelmű igen, akkor az egyszerű szabásminta szériázó szolgáltatásaink segítséget nyújtanak Önnek.

Semmi sem olyan elengedhetetlen egy vállalkozás számára, mint az, hogy a modelljeit minél szélesebb körben elérhetővé tegye mindenki számára, aki meg akarja vásárolni és viseli azt, amit létrehozott. Hacsak nem rendelkezik a tapasztalatok és a technológia megfelelő keverékével, a helyesen végzett és nagyléptékű szériázás elérhetetlenné válhat. Nem kell mindenben szakértőnek lennie … szóval bízza ránk a szabásminták szériázását és átméretezését!

Kivitelezhetünk bármilyen különleges tervet – bármilyen inget, nadrágot, szoknyát, ruhát és akár bikinit is, – és bármilyen mérethez és testtípushoz elérhetővé tehetjük. Ez sok időt és pénzt takarít meg Önnek, és tehermentesíti Önt a problémák alól. Több mint 15 éve segítünk az elégedett ügyfeleinknek a ruházati cikkek gyártásában, és többek között a szabásminta szériázásban. Örömmel várjuk, hogy segítsünk Önnek fokozni vagy besorolni, a megfelelő szériázási szabályok betartása mellett, az Ön és Ügyfelei esetleges szabásmintáira és terveire vonatkozóan.

Szeretnénk a lehető leghamarabb megkezdeni a szabásminták szériázását. Csak annyit kell tennie, hogy a szabásminta átméretezésével kapcsolatos projektet a hét bármely napján elküldi nekünk a világ bármely pontjáról. Csak kattintson az alábbi Induljon el most gombra… és már el is kezdünk dolgozni megrendelésének megvalósításán.

SZABÁSMINTA SZÉRIÁZÁSÁNAK MAGYARÁZATA

A középméretű szabásminta  elkészítése egy modell számára a könnyebbik feladat. A kihívás az, hogy a ruha stílusa és illeszkedése minden méretben és testalkaton ezzel megegyezzen. Természetesen azt akarja, hogy a ruhabarab ugyanolyan stílusú legyen és illeszkedjen, függetlenül attól, hogy ki viseli.

 A szabásminta szériázásának módszere egyfajta biztosítás arra, hogy a ruha jól nézzen ki, attól függetlenül, hogy egy kis (34-es) méretet viselő, vékony ember hordja a ruhát, vagy egy nagyobb (46-os) méretet viselő testesebb ember veszi fel a ruhát. A szabásminta szériázásához egy alap- vagy mintaméret vételre van szükség – általában 2-os méret-, és a mintát különféle méretre konvertálják méret-specifikációs lapok vagy szériázási lépések segítségével. A „lépéseket” ruha-szériázási szabályoknak nevezik. Egyszóval a szabásminták szériázása egy kicsit elveszett művészetté vált. 

Egy képzett szériázó -ezek vagyunk mi – látja és megérti egy adott ruhadarab árnyalatait azzal, hogy megérti, hogyan kell kinéznie minden forma és méret esetén…, és ennek megfelelően szériázza a ruhadarabot. Ha nem megfelelően végezték el ezt a folyamatot, akkor a ruha sem fog úgy kinézni, ahogy azt Ön elképzelte. Ha teljesen megérti a szériázás művészetét és tudományát, akkor azt minden alkalommal tökéletesen fogjuk tudni kivetelezni az Ön számára. Hagyja, hogy a szakértők gondoskodjanak a szabásminta szériázási igényeiről!

A SZÉRIÁZÁS ÉS AZ ÁTMÉRETEZÉS FONTOSSÁGA A RUHAIPARBAN

A tervezés csak egy szempont a ruhadarabok és ruházati cikkek termelésbe hozatalához. A szabásminták szériázása és az átméretezés kulcsfontosságú a textil- és ruhaiparban. Valójában a szabásminták szériázása és a minta átméretezése teszi lehetővé mindenekelőtt a kereskedelmi mintanyomtatást. 

A szabásminta szériázása lehetővé teszi a szabásminták egynél több méretben való gyártását, miközben megtartja az eredeti darab méretét, alakját, tartását, egyensúlyát és stílusát, például egy bikini felsőnél. A kisebb és nagyobb méretekre való szériázás nélküli ruházati formatervezés értelmetlen, kivéve, ha mindenki ugyanolyan testtel rendelkezik, és ugyanolyan méretű ruhákat hord. Szerezze be profin szériázott szabásmintáit szakértőktől, még ma!

 

 

SZABÁSMINTA SZÉRIÁZÁSÁNAK ELENGEDHETETLEN ELŐNYEI

Ha az a célja, hogy ruhadarabjait a lehető legtöbb ember számára elérhetővé tegye, akkor nem engedheti meg magának, hogy ne szériáztassa szabásmintáit. Amit a szériázás ígér:

  • Meggyőződhet afelől, hogy ruhadarabjai megfelelnek a megcélzott piac méreteinek…Biztosítja, hogy minden ruhadarab megőrzi tematikáját és formatervezését minden testtípus és méret esetén. 
  • Több lehetőséget kínál nagyobb testméretekkel rendelkezők számára, mert nem minden ruhadarab fog tökéletesen illeszkedni megfelelő szériázás nélkül. 

Biztosítja, hogy minden készített design megfeleljen minden testtípushoz… így egyszerűvé és olcsóbbá válik a potenciális vásárlók nagy létszámához való szabásminták készítése, így a minták elérhetőbbek és megfizethetőek lesznek. A tervek szélesebb körben elérhetővé és megfizethetőbbé tétele itt érhető el.

 

SZÉRIÁZTASSAM VAGY MÓDOSÍTSAM A SZABÁSMINTÁT? MI A KÜLÖNBSÉG?

Kiváló kérdések! A megválaszoláshoz hadd kérdezzünk meg pár dolgot: Kikre kell illeszkednie az Ön szabásmintájának? Ez egy egyedi ruha egy adott ügyfél számára? Vagy minél több ember számára szeretné elérhetővé tenni egy adott demográfiai és piaci térségben? 

Ha a cél az, hogy minél több embert célozzon meg, akiknek eladhatja a szabásmintákat, akkor a szériázás elengedhetetlen. Ha testreszabott tervezést végez, akkor egyszerűen csak meg kell változtatnia vagy átméreteznie a formatervet és a szabásmintákat, hogy megfeleljen a szükséges feltételeknek. 

A ruhadarabok szériázása a ruhadarab méretének növelésére vagy csökkentésére összpontosít, hogy bármilyen formájú és méretű testtípus számára megfeleljen.

A ruhadarab megváltoztatását – vagy a minta átméretezését – arra használják, hogy a ruhadarab megfelelőn illeszkedjen egy személy testtípusához, alakjához és formájához.  

PÓLÓK ÉS FELSŐK SZABÁSMINTÁINAK SZÉRIÁZÁSA

Engedje meg, hogy mi szériázzuk póló és ing szabásmintáit! Könnyedén hátradőlhet, tudva, hogy minden általunk szériázott póló szabásmintája megtartja a megfelelő illeszkedését, formáját, egyensúlyát és méretarányát az eredeti mintázat minden típusa és mérete szerint. 

Minden terhet leveszünk a válláról, így megkönnyítve bármely olyan felső, póló, vagy kapucnis pulcsi szabásmintájának szériázását, amilyet csak szeretne. Csak annyit kell tennie, hogy elküldi nekünk az Ön ingdizájnját, és a többit mi csináljuk – a mi dolgunk az, hogy több méretre szériázzuk az ingeket és digitalizáljuk a terveket.

Kattintson az alábbiakra, hogy azonnal elkezdhessünk dolgozni ingjének szériázásán… Egyszerű és megfizethető ing és felső szériázás ITT.

HOSSZÚ- ÉS RÖVIDNADRÁG SZABÁSMINTÁK SZÉRIÁZÁSA

Annak érdekében, hogy a folyamat során ne merüljenek fel hibák, győződjön meg arról, hogy a nadrágjának tervei megfelelően vannak-e méretezve, hogy mindenki számára megfelelő legyen! A vállalkozása jövője függhet ettől. 

Örülünk, hogy tájékoztathatjuk Önt a szériázási szabályokról és a mérésekről, amelyekre szükségünk less ahhoz, hogy tömegesen előállítsunk – a specifikációnak megfelelően – minden méretű és formájú nadrágot, bármilyen testtípusú és bármilyen méretet viselő ügyfél számára. 

A jó dizájn félsiker. A jó méretű ruházat a másik fele a dolognak, amely miatt az ügyfelek évről-évre ugyanazt a márkát fogják vásárolni. 

Szériázási szabályok alkalmazásával, valamint a derék-csípő kerületét és hosszát figyelembe véve, bármilyen nadrágot bármilyen méretre át lehet szabni az egész célközönsége számára.  Kezdjük el a nadrág és a rövidnadrág szériázását!

SZOKNYA SZABÁSMINTA SZÉRIÁZÁSA

A szoknya szériázása alatt a szoknya szabásmintájának a tényleges mérethez viszonyított mérését értjük. A szoknya megfelelő szériázásával – akár méretének növelésével, akár csökkentésével – a szoknya stílusa, megjelenése és esztétikai érzete változatlan marad. 

A helyesen szériázott szoknya azonnal felismerhető a formatervezés alapján, 4-es vagy 8-as méretben – vagy bármilyen más méretben. Az átméretezés alatt a szoknya semmit sem fog veszíteni eredeti mivoltából.

Előfordulhat, hogy van egy szoknyadizájnja, amelyet frissíteni kell, hogy összhangban legyen a jelenlegi divattrendekkel. Ez azt jelenti, hogy eljött a módosítás ideje. A változtatások befejezése után a terv készen áll a szériázásra. Így a design adaptálható az igények változása szerint, de megőrizheti eredeti megjelenését. A szoknyák egyszerű szériázását ITT kezdheti el.

NŐI RUHA SZABÁSMINTA SZÉRIÁZÁSA

Mint minden más ruházat esetében, bármilyen stílusú ruhát szériázhatunk. Vesszük az Ön designtervét, és egy kis segítséggel, szériázó munkatársaink elkészíthetnek minden olyan szabásmintát, amelyre Önnek és a piacnak szüksége van megrendeléseik teljesítéséhez.

Számíthat rank abban, hogy pontosan betartjuk az arányokat a szériázási szabályok megfelelő figyelembevételével. Bízhat abban, hogy a szériázott szabásminták és arányok tökéletesen át lesznek méretezve. A gyors ruhaszériázási megoldások készen állnak az Ön számára.

BIKINI ÉS FÜRDŐRUHA SZABÁSMINTA SZÉRIÁZÁSA

Tehát megtervezte a következő szemet gyönyörködtető bikini-kollekciót, amely készen áll arra, hogy egy csapásra meghódítsa a fürdőruha piacot? És most? Szériáztatnia kell– át kell méretezni minden formára és méretre. 

A döbbenetes bikini szabásmintáját akár kisebbre, akár nagyobbra – talán mindkettőre – akarja átméreteztetni, és elkészíteni saját bikini ruháinak saját felhozatalát … nem hagyhatja figyelmen kívül a szabásminta szériázását!

Gondoskodunk arról, hogy a bikini tervezése és szabásmintája minden méretben megőrizze az ideális illeszkedést és alakot. A több méret esetén is megfelelő méret, illeszkedés, egyensúly, stílus és részletek készen állnak arra, hogy a bikini üzletét a következő szintre emelje. Ezt mi valóra válthatjuk Önnek. Csak annyit kell tennie, hogy rákattint az alábbiakra. Készen állok arra, hogy szériáztassam bikini és fürdőruha szabásmintáimat, még ma.

10 LEGFONTOSABB KÉRDÉS A SZABÁSMINTA SZÉRIÁZÁS TÉMAKÖRBEN

Nem ellenőrzünk szériázott szabásmintákat, és nem tudjuk megmondani, hogy a szabásminta készítője helyesen szériázta-e a mintákat. Általában a legjobb személy a szabásminta szériázására az a szakember, aki erre a szakterületre szakosodott, és átfogó szériázási tapsztalattal rendelkezik. A szériázó szakembernek követnie kell a szériázási utasításokat, hogy egy adott mintát megfelelően szériázzanak, tehát ha úgy gondolja, hogy a mérések nem megfelelőek vagy a szabásminta alakja torznak tűnik, akkor megfontolandó lenne egy kisebb összeget áldozni a szériázási tanácsadási szolgáltatásokért, és mindegyik szabásmintát egy megbízható cégnél újraszériáztatni.

Nem szériázzuk a hiányos mintákat. 2 darab szériázásával bonyolítja az életét és a szériázási folyamatot. Először mindössze 2 darab szériázása és a  többi szabásminta későbbi szériázása valószínűleg késleltetni fogja a folyamatot, sokkal nehezebb lesz és több pénzt igényel, mivel időt kell fordítanunk az előző szabásmintára használt szériázás visszakereséséhez és kiszámításához.

Igen. Ha még nem készítette el az ipari szabványt ábrázoló grafikonokat a terveihez, akkor időt szakíthatunk minden egyes ruházat lemérésére, és létrehozhatunk szériázási szabályokat az Ön által gyártott ruházat arányai alapján.

Nincsenek. Az ügyfelektől kapott és lemért ruhadaraboknak nincs egységes szériázási ábrája, még akkor sem, ha mindegyik ugyanazon lakosságra vagy piacra vonatkozik a ruhaiparban. Az egyes szériázási ábrákat az Ön igényei, vásárlói vagy vásárlói igényei szerint alakítják ki.  

Jelenleg olyan excel táblákon dolgozunk, amelyek szériázási képleteket tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik a design automatikus szériázását az alapméret-mérések megadásával és az összes többi méret automatikus megadásával. Ezek a táblázatok a következő hetekben lesznek elérhetők, és ez egy alapvető táblázat lesz, amely alapvető pontokat fog tartalmazni, amelyekhez minden formatervezés vagy termék szériázása szükséges.

 

Igen. Azonban meg kell adnia nekünk egy azonos méretekkel rendelkező tervezetet, hogy lemérhessük, és létrehozhassuk szériázási szabályait.

Az összes vásárlói minta szériázására a legkorszerűbb Gerber CAD rendszert használjuk.  

A szolgáltatás megrandelése menüpontban tudja a szabásmintákat digitális formban feltölteni. A papír alapú szabásminta feldolgozásához először a szabásminta digitalizálása szolgáltatásunkat vegye igénybe.

A termék szériázásához kérje árajánlatunkat a shop oldalon.  Az ár meghatározásánál figyelembe vesszük a modell alkatrészeinek számát és a szériázott méretek számát.

Shop oldalunkon válassza ki a megfelelő árucsoportot, majd az árajánlat kérésre kattintva a megjelenő ablakban el tudja számunkra küldeni a megfelelő adatokat, modellben lévő alkatrészek száma, szériázandó nagyságok. Az akatok elküldését követően hamarosan elküldjük Önnek az árajánlatoto és a szállítási határidőt.

Main Menu

Üzenet küldése