Jusson el a kezdetleges ötlettől a kész termékig, sokkal gyorsabb és strukturáltabb módon. Kifejezetten a ruhaiparra tervezett termék életciklus kezelő megoldás  a DIVATTECH-től lehetővé teszi a fejlesztésben részt vevők számára az ötletek közös megvalósítását és lélegzetelállító kollekció képek létrehozását. A Divattech összehozza az egész csapatot, hogy osztályokon és részlegeken keresztül együtt dolgozzanak, azonos, legfrissebb termékinformációkkal, függetlenül a helyszínektől és időzónáktól. Új információk állnak rendelkezésre a világ minden tájáról valós időben a helyszíni feldolgozáshoz. A teljes termékfejlesztési folyamat jelentősen lerövidül és mindig pontos áttekintést kap a kollekciója fejlesztési állapotáról.

Egy szisztematikus kollekció tervezés már az első lépésektől eldöntheti egy kollekció sikerességét vagy kudarcát. A DIVATTECH-PLM ™ kollekció kerettervezés meghatározó tényeket szolgáltat a márka üzenetéről és a termék súlyáról a részletes költségvetés meghatározásokról, melyek a tervezett eladásokhoz és befektetésekhez kapcsolódnak. A tervezéshez szükséges összes paraméter begyűjtése egy letisztult táblázatos nyomtatványban valósul meg és dinamikusan integrálódik az Ön egyedi folyamatszerkezetébe. A  DIVATTECH-termék élet ciklus kezelő rendszer ™ lehetőséget ad a strukturált kollekció keretrendszer fejlesztésének tervezésére, a kreatív részleg tervezési rendeléseinek generációjával együtt, amely meghatározása részletesen, közvetlenül és automatikusan történik. Így szisztematikusan elkerülheti a bármilyen „vak fejlesztéseket”, a felesleges mintákat, a márka üzenetek félreértelmezéseit és a szükségtelen kiadásokat. Továbbá, a szükségtelen fejlesztések miatt, akár 25%-al is csökkentheti az időigényességet. A világosan meghatározott kreatív lehetőség – számos ingyenes modell a kollekció kerettervezésen kívül – természetesen még mindig olyan szabad teret biztosít a kreatív csapata számára, amelyre egy innovatív kollekciónak szüksége van.

A DIVATTECH rendszer alkalmazásáával mindig tiszta és összpontosított rálátása van a kollekcióra. Akár egy bizonyos beszállító összes modelljét, akár egy bizonyos divattervező előző évi dzseki kollekcióját keresi, a DIVATTECH azonnali, tiszta és teljesen automatikus hozzáférést biztosít. A jelentések és kollekció elemzések az egyénileg megadott paraméterek szerint publikálhatóak – s ha szeretné akár automatikusan is egy bizonyos időpontban – például hétfőn reggel egy jelentés az összes első mintáról. Így mindig optimális rálátással rendelkezik és azonnal s precízen reagálhat a kritikus változásokra.

Minden folyamat minősége és hatékonysága alapvetően annak az irányításától függ. A DIVATTECH termék életciklus kezelő ™rendszerrel meghatározhatja az egyéni mérföldköveket, hogy létrehozhassa a saját optimalizált munkafolyamatát. A mérföldkövek lineárisan vagy szakaszosan is működhetnek és bármikor kiolvashatóak az egyértelmű jelentések segítségével. A rendszer rögzíti az összes általános folyamatlépést, emellett, a személyes és szabadon konfigurálható irányítófelületbe tárolt egyes felhasználók személyes találkozóit, határideit és eseményeit is. Függetlenül attól, hogy a heti kollekció találkozóról vagy az első minták javításáról van szó, a  DIVATTECH termék életciklus kezelő ™ biztosít afelől, hogy Ön rendelkezik minden dátummal, beleértve az integrált Outlook naptárat, mely egy pillanat alatt elérhető. Ön és a csapata egy ideális idő menedzsment rendszerrel rendelkezik mely minden egyes felhasználó szintjére lett megtervezve, hogy biztosítsa az Ön időkeretének megfigyelését és hogy biztosítsa a kollekció sikerességét. Egy adott eltelt idő ellenőrzésének biztosítása vagy a gépi felhasználási terv optimális nyomon követésének biztosítása érdekében a folyamat szükség szerint mérföldkövekre bontható le. Az innovatív DIVATTECH adatbázis technológia az interaktív folyamat ellenőrzés alapját alkotja, hogy hatékonyan és eredményesen ellenőrizhesse a forrásait és kapacitásait.

Minden márkaüzenet mindig kapcsolódik a vevőnek ígért bizonyos minőség ígérettel. Ennek a minőség szabványnak a gyökere a vállalat filozófiájában rejlik és gyakran egy márka alapját képezi; ezt csakis szigorú szabályokkal lehet biztosítani. A Divattech hatékonyan támogatja a vállalatokat a márka-specifikus minőségbiztosítási folyamatukban, és ezáltal elősegíti a márkaüzenet és a végfelhasználó hűségének megerősítését. A minőség-ellenőrzési előírásokat rendszerint ás átlátható módon rögzíti és kezeli. Vállalata és partnerei mindig ugyanazon az oldalon szerepelnek a minőségi előírások és a konkrét márka-iránymutatások szempontjából, hogy biztosítsa és optimalizálja a minőséget és a márkaüzenetét. A minőségi és társadalmi ruházatoknak megfelelő végfelhasználói igényeket folyamatos növekedés jellemzi és egyre inkább figyelembe kell venni az eladások szempontjából releváns tényezők közé. A vállalatok társadalmi felelőssége termelési szabványaikkal és munkakörülményeikkel kapcsolatosan szintén kiemelt témát jelent az anyagok egészségügyi összeegyeztethetősége és a termékek lehető legjobb élettartama miatt. A Divattech szabványosított vizsgálati jelentéseket, egyedi útmutatókat és irányelveket térképez fel, a kollekció kívánt minőségi szabványainak biztosítása érdekében. A Divattech webes technológia azt jelenti, hogy a paraméterek nem csak a vállalati központban ellenőrizhetőek hanem az összes partner által megnézhetőek, ellenőrizhetőek és kiértékelhetőek.

Használja a Divattech megoldásokat, az anyagok és a szállítók összehasonlításához, és ezzel pénzt takarít meg. Használja fel az elmúlt szezon adatait és készítse elő az alkotóelemek listáját egyszerűen és gyorsan. Ezt követően átfogó számításokat készíthet és növelheti az értékkülönbözetet. Milyen cikkeket kell újrarendelni és mikor? A strukturált szervezés segít folyamatosan áttekintést nyújtani a meglévő és a szükséges erőforrásokról. Vásárlása hatékonyan és átfogóan megtervezhető a korai szükséges alkotóelemek listák felhasználásával. Az optimalizált vásárlási listák megkönnyítik az új megrendelések tervezését és megalkotását. Optimalizálhatja értékkülönbözetét a beszerzési lehetőségek pontos elemzésével.

A kollekció minősége függ a színtől, illeszkedéstől és a divat orientációjától, valamint határozottan a létrehozandó modell kidolgozásától. A kiváló minőség, a tartós kivitelezés a ruhadarabok alapvető minőségi tulajdonságát képviseli és egyre inkább a végfelhasználók által keresett szempont. A Divattech segít Önnek ezen egyre szigorúbb szabványok betartásában a DIVATTECH termék életciklus kezelő™ rendszer segítségével, mely átfogó és egyértelműen felépített modulokat kínál az Ön egyéni minőségi paramétereinek rögzítéséhez és kezeléséhez – a varrógép alaptól a varrás utasításokig. Ezenkívül közvetlen és gyors gyártási igényt lehet benyújtani számos partner számára a legjobb ár elérése és a lehető legjobb gyártási hely meghatározása érdekében.

A mintakészítés folyamata mindig kritikus és hibára hajlamos részét képezi a kreatív kollekció fejlesztésének. A kollekció ciklusok folyamatos korszerűsítése, a szállítási láncok lerövidülési idejének megnövekedése azt jelenti, hogy a hatékony mintakészítés gyakran döntő szerepet játszik a kollekció sikerességében. A DIVATTECH termék életciklus kezelő™ rendszer határozottan támogatja és elősegíti ezt a folyamatot egy strukturált lépés rendszeren és világosan meghatározott mérföldköveken keresztül egészen a duplázásig és a végső rendelésig. A modellek utolsó részletekig történő kiértékelése, a dinamikus mérési táblázatokkal és a folyamatra optimalizált dokumentációval együtt, alapját képezi a gyártó partnerek sikeres és költség optimalizált mintakészítői folyamatának. Ez azt jelenti, hogy a korai szakaszban elkerülheti a szakértői csoport további mintáinak és szükségtelen lehetséges időeltolódás további költségeit.

A termelés szempontjából releváns modell adatok közvetlen kezelése mellett a Divattech az összes modell szempontjából releváns kiegészítő, például címkék, kezelési útmutatók vagy egyéb címkék részletes kezelését is kínálja. Annak érdekében, hogy a kiegészítők feldolgozása a lehető leginkább felhasználóbarát és intuitív legyen a DIVATTECH termék életciklus kezelő™ rendszer az Ön egyéni elrendezésének és mintáinak feldolgozását teljes mértékben automatizálja. Például, a kezelési útmutatók fordítását szabványosított modulok segítségével készítik, amelyek mindig biztosítják az összes tartalom és információ helyes reprodukcióját anélkül, hogy időigényes fordításokat és új elrendezéseket igényelnének a csapattól. A rendelkezésre álló fordítások számára természetesen nincs korlátozás. A címkék és útmutatók szintén rögzíthetőek és központilag kezelhetőek, így mindig garantálható az ideális kommunikáció Ön és a termelési partnerek között.

A globalizált termelési láncok és a nemzetközileg elérhető online ajánlatok következtében a vállalatokra gyakorolt pénzügyi nyomás és az idő által gyakorolt nyomás folyamatosan növekszik. Ezen túlmenően a szállítási láncokat korszerűsíteni kell és a vállalatok egyre növekvő nyersanyag- és termelési költségekkel szembesülnek. A Divattech célzott és hatékony támogatást nyújt egy többdimenziós számítási rendszerrel, amely a gyártáson és az eladáson alapuló számítási rendszert nyújt Önnek. A kollekció költségeit a lehető leghamarabb, már a kollekció első szakaszaiban, optimális áttekintéssel láthatja, így gyorsan és közvetlenül reagálhat a költségvetés túllépése esetén. A Divattech párhuzamos számítási lehetőséget ad arra is, hogy közvetlenül hasonlítsa össze a termelőket és meghatározza az Ön számára a lehető legjobb partnert.

A Divattech kép szerver fájlformátumok teljes és automatikus megváltoztatását kínálja, hogy vázlatait vagy termékképeit a termelési folyamat minden résztvevője bármikor el tudja érni. A leggyakoribb vektoros alkalmazások, például a DIVATTECH-DESIGN ™, az Adobe Illustrator vagy a Coral Draw nagy felbontású vázlatait automatikusan konvertálhatják általános átviteli formátumokba, például JPEG vagy BMP, az optimális megjelenítés érdekében az ERP vagy termék életciklus kezelő rendszeren  belül. Ezenkívül a DIVATTECH Image Server segítségével bármikor megváltoztathatja a forráskép felbontását és formátumát az Ön szükségei és igényei szerint.

A globális hálózatépítés évek óta a kreatív kollekciófejlesztés természetes része, és különösen a gyártási területen nélkülözhetetlenné vált, hogy lépést tudjon tartani a versenytársak által előidézett folyamatos nyomással. A DIVATTECH mindig is webalapú alkalmazásokat használt ebben a tekintetben, a mobil eszközök integrációjával együtt, hogy mindenkor optimális támogatást nyújtson a kollekció fejlesztéséhez. A termelőpartnerek átfogó integrálása, valamint a nemzetközi területek és az értékesítési partnerek összekapcsolása ennek a szolgáltatásnak a részét képezik. Termelői partnerei az összes releváns könyvelést közvetlenül és valós időben érhetik el a webportálon keresztül, ezáltal elkerülve az időigényes levelezést és a kettős-könyvelést. Az egyértelműen meghatározott felhasználói hozzáférési szintek azt jelentik, hogy minden partner csak azokat az információkat kapja meg, amelyek a munkafolyamataikra vonatkoznak – az Ön érzékeny adatai mindig védve vannak.

Main Menu

Üzenet küldése