Automatizált fotó digitalizáló – Egyedi nagyság

In stock

Beletartozik egy plafonra rögzített kamera, egy asztal vagy mágnestábla. Egy egyszerű automatikus kalibrációs lépés biztosítja, hogy a kép mindig pontos legyen.

Helyezzen több mintadarabot egy asztalra vagy táblára. Egy kattintással készítsen képet, és az a szoftvere segítségével automatikusan digitalizálja a szabásmintákat!

A maximális hatékonyság érdekében az új darabok azonnal az asztalra/táblára helyezhetők, vagy a további szerkesztéseket a szoftverben is elvégezheti.

Helyezze a mintákat a kalibrációs mappára (amely falra lehet rögzíteni, hogy helyet takarítson meg, vagy egy asztalra lehet teríteni), hogy egy készítsen egy képet a kamerával és importálja a képeket a szoftverbe. A szabásminták automatikusan be tudja olvasni a rendszer. A szoftver beolvassa a fénykép hátterét, és pontosan digitalizálja a mintákat másodpercek alatt.

Compare

A rendszer bármilyen háttérrel használható. Nincs szükség speciális szoftver használatára. Ez megkönnyíti a felhasználók számára a digitalizálási területnél nagyobb sablonok digitalizálását anélkül, hogy aggódniuk kellene a minták összecsukása / vágása miatt, hogy illeszkedjenek a háttérterülethez. Egyszerűen készítsen több képet az XL sablonokról, és egyetlen kattintással kombinálja őket! Természetesen a felhasználók a kamerát magasabbra is helyezhetik, hogy nagyobb digitalizálási területet fedjenek le.

Egy képen belül több modell alkatrészeit tartalmazhatja.

Minden a piacon megtalálható CAD/CAM renszerrel kompatibilis (Gerber, Lectra, Optitex Assyst, Grafis, Illustrator, egyéb rendszerek)

Alapanyagok:

Az alkatrészek/sablonok beolvasása vastag alapanyagoknál is alkalmazható, többek között papír, fém, szövet, műanyag, bőr és karton.

A rendszer előnyei:

  • garantált pontosság a mesterséges intelligencia alkalmazásával
  • megkönnyíti a kommunikációt a vállakozások között
  • időt és pénzt takarít meg a felhasználóknak azáltal, hogy kiküszöböli a hagyományos digitalizálással kapcsolatos időigényes és ismétlődő feladatokat.

Szerkesztés

A digitalizált szabásminta automatikusan megjelenik a képernyőn. Az oldalsávon egy élő ablak mutatja az asztal valós idejű kameranézetét. A szerkesztéshez egyszerű eszközök állnak rendelkezésre, többek között: darabok kombinálása, vonalak simítása, darabok tükrözése, jelölések, furatok, varratvonalak hozzáadása és még sok más. További lehetőségek az szériázási eszközök, a belső vonalak észlelése és a jelölő mód. A program elmenti a mintaképet és a digitalizált vonalakat is. Az eszköztár átlátható felhasználóbarát, szoftver felhasználásának elsajátítása perceket vesz igénybe!

A digitalizált adatok mentése után megoszthatja vagy továbbíthatja adatait.

Main Menu

Automatizált fotó digitalizáló - Egyedi nagyság

Árajánlat kérése

Üzenet küldése

Árajánlat kérése