Szabástechnológia PLM rendszer

In stock

A termék életciklus kezelés egy olyan technológiai megoldást képez, amely minden termékkel kapcsolatos tevékenységet a koncepciótól a kiskereskedelemig vezet, lehetővé téve a márkák, kiskereskedők és gyártók digitális átalakítását.

Compare
Category:

Mi az a SZABÁSTECHNOLÓGIA termék életciklus kezelés

Az „igazság egyetlen forrása” az összes termékkel kapcsolatos adatot illetően. Központ az együttműködéshez és az ötletek megosztásához.

Könnyen kezelhető felület, amely növeli a termelékenységet. Fedezze fel a SZABÁSTECHNOLÓGIA termékéletciklus kezelő rendszevarázslatát!

A termék életciklus kezelés egy olyan technológiai megoldást képez, amely minden termékkel kapcsolatos tevékenységet a koncepciótól a kiskereskedelemig vezet, lehetővé téve a márkák, kiskereskedők és gyártók digitális átalakítását.

 

Kihívások termék életciklus kezelő rendszer nélkülözésénél vagy elavult rendszer használatánál

Nagyon nehéz feladat lehet az összes termékinformáció, illetve annak nyomonkövetése, hogy ki mit csinál.

A vállalatok egyszerre gyártanak sok terméket, de a különböző irodákban, országokban és időzónákban dolgozó embereknél szükségük van egy eszközre az együttműködéshez.

Az emberek megpróbálnak olyan szoftverekkel dolgozni, mint például szabásminta szerkesztés CAD rendszer nélkül, össze nem hangolt adatszolgáltatással vagy a meglévő rendszerek kihasználatlanságával, nem naprakész félrevezető adatokkal, központi adatbázis nélkülaz excel, e-mail, dropbox, szerverek, powerpoint. De ez általában káoszhoz vezet, tömegesen téves, hiányzó és duplikált információk miatt.

Ezen stressz mellett a fogyasztók nagyobb választékot követelnek; a vállalatoknak több terméket és gyorsabban kell piacra bevezetnie.

Hogyan segíthet a SZABÁSTECHNOLÓGIA termék életciklus kezelés?

A SZABÁSTECHNOLÓGIA termékéletciklus kezelés egyesíti a termékkel kapcsolatos adatokat egy egyszerűen használható megoldásban.

A csoportok az egész világon együttműködnek és minden szükséges információhoz hozzájutnak.

Ez kevesebb hibát, több megtakarítható időt, kevesebb piacra jutási időt és magasabb haszonkulcsot jelent.

…és sokkal boldogabb dogozókat és vásárlókat!

A termékinnováció és a teljesítmény növelése

Az első azonnal használható konfigurált felhőalapú PLM megoldás divat- és fogyasztási cikkek számára, beépített iparági bevált gyakorlatokkal

Az iparág első és egyetlen vállalati mobilitási alkalmazáscsomagja 15 alkalmazással iOS és Android számára

Elosztott, nagy léptékű Skyline architektúra, amely 10 000 felhasználót és éves aktív adatokat támogat

Csak konfigurálható SMB megoldás divat, ruha és cipő számára

Forradalmi vizuális innovációs platform az iparág első digitális kijelzőről vezérelt vezérelt PLM rendszere

A vezető márkák, kiskereskedők és gyártók üzleti tevékenységük gerincének a SZABÁSTECHNOLÓGIA technológiai megoldásokat használják.

A SZABÁSTECHNOLÓGIA termék életciklus kezelés megoldásai azonnal használható (minden egy kézben) megközelítést alkalmaznak. A megvalósítási idő és a költségek akár 50% -kal csökkennek.

A SZABÁSTECHNOLÓGIA termék életciklus kezelés megoldásai teljesen személyre szabhatók, így bármilyen vállalkozással együtt dolgozhatunk, bármiféle igényekkel, programozási ismeretek nélkül.

A SZABÁSTECHNOLÓGIA termék életciklus kezelés alkalmazásával nem áll fenn, hogy elavul lesz rendszere, a folyamatosan megújuló technológiai megoldások alkalmazása miatt.

Felhő alapú megoldásunk alacsony előzetes költségeket jelent, nincs hardver vásárlás és telepítés, és nem igényel IT-erőforrásokat. A rendkívül gyors megvalósítás gyors értékbecslést jelent.

SZABÁSTECHNOLÓGIA termék életciklus kezelő rendszer innovatív megoldásai

Intuitív és könnyen kezelhető felület

A SZABÁSTECHNOLÓGIA rendszer úgy van tervezve, hogy könnyen használható legyen, minimális formális képzéssel. A felhasználók számára azonnal ismerős elrendezéssel az információk bevitele és kiadása egyszerű.

Formálja tetszése szerint a SZABÁSTECHNOLÓGIA termékéletciklus kezelő rendszert nagyszerű branding és személyreszabási lehetőségekkel

Az irányítópult és nézetek eszköz lehetővé teszik az információk egy pillanatra történő feldolgozását

Tömeges szerkesztési szolgáltatások a kattintások minimalizálása és az elfogadás elősegítése érdekében

Az információk a közelben maradnak, hogy szükség esetén gyorsan hozzáférhetőek legyenek

Rugalmas, konfigurálható és a termék teljes életciklusának folyamatára kiterjedő lehetőségek közül sok olyan választható, amelyek megfelelnek a munkamódszerének és elősegítik a gyors kezdést.

Kollekció keretterv készítés
Termékleírás
Anyaggazdálkodás
Termékbeszerzés
Kollekció- menedzsment
Időmenedzsment
Minőségellenőrzés
Végső ellenőrzés
DIVATTECH VIP
Vállalati kapcsolat
Skyline
Vektorgrafika
interálás
SDK
Rest API
Telefonos applikációk
DIVATTECH SMB

Legyen innovatív és merítsen ihletet bárhol, bármikor

Az egyre fokozódó piaci verseny veszélyével, a nemzetközi terjeszkedés bonyolultságával és kockázataival, valamint a digitális és társadalmi csatornák állandó változásával a márkáknak, a gyártóknak és a kiskereskedőknek is másképp kell működniük. A mobilitás segít a tradicionális területeken kívülről is információkat gyűjteni, ez rugalmasságot és valós idejű reakcióképességet eredményez anélkül, hogy csak az íróasztal mellett ülne. A SZABÁSTECHNOLÓGIA rendszer innovatív mobil megoldásokat kínál a tervezés és fejlesztés területein annak érdekében, hogy jobban kihasználja sz ebben rejlő lehetőségeket. A SZABÁSTECHNOLÓGIA rendszerrel lehetőség van az ellátási lánc optimalizálására és a termék piacra jutás-idejének csökkentésére.

Több mint 360 kiskereskedő, márka és gyártó alkalmazza a SZABÁSTECHNOLÓGIA technológiai megoldásait.

Egyeztessen időpontot a rendszer bemutatásához

Ha az Ön termék életciklus kezelő rendszerét nem könnyű használni, a csapata sem fogja használni, tehát a vállalat nem fogja élvezni az előnyeit. Adjon nekünk 60 percet, és látni fogja, hogy a DIVATTECHNOLÓGIA átfogó, azonnal használható rendszere miért a legjobb választás.

Main Menu

Szabástechnológia PLM rendszer

Árajánlat kérése

Üzenet küldése

Árajánlat kérése