3D-design-Tommy-Hilfiger

Szerkesztő program segítségével elkészített – szolgáltatásaink

Grafis CAD ruhaipari szerkesztő program alkalmazása a szolgáltatásainkban

Szolgáltatásokat nyújtunk a következő területeken és a következő egyéneknek: prototípus készítés, varrás, szériás, sablonok, modellek mintázás és kapcsolódó ruhaipari, bőripari szolgáltatások, divattervezők, szabadúszók, divatbemutatók, férfi viselet, női viselet, gyermek viselet, fehérneműk, sportöltözet, hálóruha, egyedi méretre készített ruhák, nővérruhák, orvosi Köpenyek, egyenruhák, táskák, kiegészítők, kötöttáru és harisnya, divattervezést tanulók, ruházati szerkesztő program segítségével megvalósított technológiai projektek, anyag/költségcsökkentő projektek, kisebb exportőrök.

A Ruha CAD szolgáltatások a CAD szoftver technológia vezérelt platformjára épültek és egyszerű elektromos kommunikáción keresztül működnek mely segítségével mind időt, költséget és energiát spórolnak meg Önnek. Például – a vevő emailben elküldheti nekünk termékvázlatát és az adott termék specifikációit, ezt követően szoftveres szövetmegmunkáló technika segítségével elkészülnek a szabásminták és a mintadarab kiszabása és összevarrása már kezdődhet is.

Virtuális prototípus készítés 3D szerkesztő – modellező programmal

Küldje el nekünk az anyagot és a szegélyeket a műszaki leírással együtt. A többit bízza ránk. Ezen felül virtuális prototípus szolgáltatásunkat is használhatja a ruha illeszkedésének és kinézetének meghatározásához.

Szabásmintakészítő szolgáltatások

Szervezetünk legfontosabb kompetenciáira fokuszálva különböző kulcsfontosságú folyamatok stratégiai kiszervezését is vállalja, mint mintakészítő és szabásminta rajzoló szolgáltatások.

Szerkesztő program

Szériázás elkészítése szerkesztő programmal

Végeztesse el a szériázást rendkívüli műszaki színvonalon dolgozó csapatunkkal. Legyen túl a napokig is eltartó szériázási folyamaton órák alatt. Használja ki a legjobb szériázó szolgáltatás előnyeit. Műszaki szériázó szolgáltatás. Gyors szériázó szolgáltatás.

Automatikus felfektetés és sablon készítés

Az anyagköltség a ruha összköltségének 60-70%-ért felelős. Minden megspórolt mm közvetlenül megjelenik a pénzügyi kimutatásokban. Automatikus felfektető szolgáltatásunkat költségkalkulációkhoz és termelési jelölőkhöz is használhatja.

Grafis CAD szerkesztő program bevezetése, oktatás és tanácsadás

A Ruha CAD-nél tisztában vagyunk vele mennyire fontos, hogy a vállalat különböző részlegeken kialakuljon a legjobb gyakorlat. Élvezze implementációs szolgáltatásaink előnyeit és gyorsítsa fel a piacra lépést a legújabb CAD eszközök használatával.

Szabásminta digitalizálás szerkesztő programmal & digitalizálás szolgáltatások

Digitalizálja papír alapú szabásmintáit szerkesztő programmal, hogy akár elektronikusan emailen keresztül is elküldhesse őket termelő egységeinek termék- vagy mintagyártásra vagy használja őket már meglévő összes létező modelljének és sablonjainakarchiválásához, hogy bármikor azonnal elővehesse őket.

Néhány terület, ahol az Ruha CAD szerkesztő program segíthet kielégíteni igényeit:

  • sürgős határidők esetén, mikor nincs elég rendelkezésre álló forrás vagy kapacitás a mintázó helységében saját mintakészítésre / új fejlesztések esetén / árkalkulációhoz, ha az állandó személyzete nem elérhető
  • ha a szűk határidővel elkészítendő minták / új megrendelések száma hirtelen megemelkedik és az általános költségek emelkedése nélkül szeretné maximalizálni üzleti tevékenységét
  • ha az anyagköltség-emelkedés és versenytársak árazása miatt nem képes tartani a vevő által megadott árat és innovatív megoldásokra van szüksége az anyagköltség csökkentéséhez
  • ha nem képes a legújabb CAD technológiák és specializált gépek előnyeinek kihasználására a vevő igényeinek megfelelő mintakészítés során a korlátozott rendelkezésre álló tőke miatt
  • ha szüksége van CAD szerkesztő programokra az ezeket legalapvetőbb műszaki elvárásokként megkövetelő vevők esetében, de nem áll rendelkezésre elég erőforrás a befektetéshez
  • új tervezők és induló vállalkozások számára, akik szeretnék elindítani saját márkájukat – az összes szabásmintáról és minden összeállításáról gondoskodunk – segítünk egy valódi ruhához tartozó rajz könnyű lefordításában és az első prototípus elkészítésében.
  • divatot tanulók számára, akik már rendelkeznek saját kollekció vázlattal, interaktív keretek közt segítünk pillanatok alatt létrehozni a szabásmintát.
  • segítünk ipari mérnököknek a minták és szövetek szélességének finomításában vagy a tömeges szabás megtervezésében magas színvonalú jelölés készítő szolgáltatásunk segítségével mely az anyagveszteséget is hatékonyan csökkenti.

A minőségi szállítónak történő kiszervezés segít a legfontosabb tevékenységi körökre való összpontosításban:

Hagyományosan a dolgozók idejük 80 %-át a részletekben való elmerüléssel töltik és csak 20 %-ot tesz ki a stratégiával vagy hozzáadott értéket képviselő funkciókkal töltött munkaidő. Amint egy folyamatot sikeresen kiszervezünk ez az arány megfordulhat. A vezetők visszaszerzik az irányítást egyik legfontosabb erőforrásuk felett: az idejük felett.

Ezen felül, egy külső szolgáltató költségszerkezete és méretgazdaságossága fontos versenyelőnyt és komoly költségcsökkentő előnyöket nyújthat az Ön vállalkozása számára.

Szabaduljon meg a szakképzett munkaerő keresésével, felvételével, betanításával és irányításával járó nehézségektől. A kiszervezés lehetővé teszi, hogy egy szervezet átcsoportosítsa erőforrásait, leginkább emberi erőforrásait, a nem létfontosságú tevékenységek területéről a vevőket szolgáló tevékenységek irányába. Azok a munkavállalók, akik eddig főleg a belső folyamatokra fókuszálnak, most nagyobb figyelmet szentelhetnek a vásárlóknak.

Main Menu

Üzenet küldése