projekt-lepesei-1
1

A szükséglet megfogalmazása

Ügyfélként egy több lépéses nyomtatvány kitöltésével fogalmazza meg igényeit. Ez lehet egy ötlet, egy jól meghatározott projekt vagy egy nagyobb téma. Ezen a ponton még nem kerülnek továbbításra igényei a munkafolyamat elvégzéséhez. A Ruha CAD csapatával megbeszélheti projetjének és a megvalósítás lehetőségének részleteit..

projekt-lepesei-2
2

A közösség aktiválása

Igényei szerint, annak megfelelően vannak szabadúszó szakembereket ajánlunk Önnek: Az egész közösség számára csak bizonyos profilok – vagy olyan profilok, amelyek a kívánt készségek vagy területek alapján működnek – látszanak. Hozzáférhet az Önt érdeklő profilokhoz –illetőleg azok információihoz – és kapcsolatba léphet velük.

projekt-lepesei-3
3

A megrendelések átvétele

Számszerű és részletes javaslatokat kap az egyes profilokhoz vagy az ehhez az együttműködéshez speciálisan kiképzett csapatokhoz. Miután kiválasztotta a legjobbat, a projekt vagy megbízatás elindul.

projekt-lepesei--4
4

Együttműködés és fizetések

Miután kiválasztotta a csapatot, működjön együtt és élvezze ki az összevont számlázási rendszerünk és az egységes fizetési pontunk előnyeit. Ezzel a rendszerrel együtt dolgozhat az egész közösségünkkel azáltal, hogy egy központi fizetési pont egyszerűvé és átláthatóvá teszi a számlázást.

Main Menu

Üzenet küldése