CAD Szolgáltatások, szabásminta készítés, szériázás

A számítógépes gyártás előkészítésével és használatával kapcsolatos szolgáltatások széles skáláját kínáljuk. Minden országból és minden CAD rendszerből megrendelést teljesítünk. Ha nem áll rendelkezésre CAD rendszer, de új modellekhez szüksége van gyorsan és professzionális módon szabásmintára, mi elkészítjük modern számítógépes technológiával. Képzett szabásminta készítő csapatunk, több éves tapasztalattal rendelkezik a termelésben. A különböző CAD rendszerek közötti adatátalakításhoz is rendelkezünk a megfelelő eszközökkel.

Gyorsan és hatékonyan teljesítjük elképzeléseit a piacon elérhető legjobb eszközök felhasználásával!!!

Például a következő szolgáltatásokat kínáljuk:

A szabásminta készítésével realizáljuk az Ön elképzeléseit. A megrendeléseket katalógus fotók, kézi vázlatok és rajzok vagy késztermékek alapján készítjük el. Az ügyfél részére elkészítjük a szabásmintát, vagy a kész szabásmintát módosítjuk az elképzeléseknek megfelelően. Tapasztalt szerkesztőink minden termékcsoportra készítenek szabásmintákat: férfiak és nők számára, sportruházat, gyerekek, fehérnemű, fürdőruha, formaruha és munkaruha. Továbbá műszaki textíliákhoz, mint például: babakocsik, bútorok és autóipari kárpit. Az előkészített mintákat számítógépes fájlként vagy papírra, kartonpapírra nyomtatott formában biztosítjuk. Minden szabásminta nagy precizitással és pontossággal készül, az alkatrészeket forma és méret szerint ellenőrizzük, és ha megfelelően illeszkednek egymáshoz, akkor az ügyfél a legjobb minőségű mintákat kaphatja meg, amelyeket a varráshoz fel is tud használni.

A szabásminta szerkesztését követően a számítógépes szériázást elkészítjük Önnek a megfelelő méretekben. A szériázás ügyfél által küldött vagy az általunk javasolt mérettáblázat alapján történik, ha az ügyfél nem rendelkezik ilyen táblázattal. Lehetőség van méretsor megrendelésére, de kiválasztott méretekre is. A szolgáltatás számítógépes rendszerben történik. A széria elkészítését követően ellenőrizzük, hogy a középméretben kialakított forma és arányok minden méretben megmaradt, tehát a forma nem változott.

Ennek a szolgáltatásnak a lényege, az alapszerkesztés, alapforma létrehozása (pl. Ruhaderék, szoknya, nadrág…) és szériázása, szériaháló szerkesztése. A megfelelő alapformára kialakított modellezés – szabásvonalak, hajtások, bővítések létrehozása – garantálj a modell magas minőséget.

Az ügyfél a szabásmintát fájl formátumban vagy papírra, kartonra nyomtatott formában kapja meg.

Ez szolgáltatás a szabásminta szerkesztő programmal rendelkező ügyfelek számára szól. Az ügyfél által megadott információk alapján elkészítjük a modell szabásmintáját, amely automatikusan átszerkeszthető egyedi méretekre.

Tudjuk, milyen fontos a terítékrajz elkészítésének folyamata. Javasolt szolgáltatásunk a legjobb, optimalizált teríték létrehozása a minimális anyaghulladékkal. Az elkészített terítékrajzok intelligens eszközökkel vannak optimalizálva, amelyek a legjobb terítékrajzot hozzák létre, így valójában további anyagmegtakarítást biztosítunk (a kockás, csíkos vagy mintás anyagokhoz is). Az optimalizált jelölők a népszerű CAD-rendszerekben készített szabásmintákból vagy az ügyfél által küldött papírmintákból készülnek. A kész teríték minden fontos információt tartalmaz, mint például: modellnév, alkatrészek neve és mennyisége, méretek… stb. Az elkészített teríték plotteren kinyomtatott papíron vagy számítógépes fájlként kerülnek kiszállításra, amelyet a plotterre vagy automata szabászgépre lehet továbbítani, kiadni.

Abban az esetben, ha az ügyfél a modellek vagy szabásminták különböző CAD rendszerben készültek, és nem tudja olvasni az Ön rendszere, adatkonverziós szolgáltatást nyújtunk. Az általunk használt professzionális eszközök segítségével minden piacon megtalálható fájlformátumot konvertálni tudunk a kívánt rendszerhez. Ezt a segítséget és tanácsadást is kínáljuk, hogy az együttműködő vállalatok számára a különböző fájlformátumok ne okozzanak problémát, fennakadást a gyártásban.

Ez egy olyan szolgáltatás, amely a papírsablonokat beolvassa, majd digitális formátumba konvertálja. Az ügyfél a papíralapú szabásmintákat szállítja, és számítógépes fájlként kapja vissza őket. Ha van ilyen igény (és az ügyfél megrendelések ilyen szolgáltatás) a szabásminta módosítását is elvégezzük. Minden digitalizált minta tartalmazza a szükséges információkat, modellnév, alkatrésznév, méret, szálirány, darabszám, továbbá a szerkesztésen található pontok, vonalak, bevágások, jelölések. Az ilyen előkészített szabásminták készen állnak a termeléshez történő használatra.

Távolról is együttműködünk a kommunikáció minden formájával, mint például: telefon, e-mail, Skype, Viber, távelérés és videokonferencia eszközök, mint a TeamViewer.

Részletes információhoz vagy árajánlat kéréséhez kérjük használja következő elérhetőségeinket: +36 20 57 86 017 vagy az alábbi űrlap.

Űrlap – Árajánlat kérése

Magán: Cart

Nincs termék a kosárban.

Üzenet küldése