A Divattech támogatást nyújt a legváltozatosabb vállalatok és iparágak számára, amelyek mindennapi munkájuk során számos különféle kihívással szembesülnek. A Divattech megoldás tehát egy egyszerű és bevált végrehajtási rendszert kínál Önnek. Szolgáltatási spektrumunk tartalmaz szabványosított engedélyezési modelleket és bevált gyakorlati OOTB (out of the box) alkalmazásokat, valamint egyedi és folyamatkezelő modulokat. A speciális Divattech WEB portál technológiát az egységes és optimalizált működés biztosítása érdekében fejlesztették ki. Ez lehetővé teszi a zökkenőmentes és egyszerű adatátvitelt más rendszerekbe.

Egy új PLM rendszer bevezetése gyakran sok új ügyfél számára jelent új kockázatokat és kihívásokat. A telepítés nem az egyetlen fontos mérföldkő, ezen kívül ott van még új megoldás integrálása a meglévő szoftverkörnyezetbe. A Divattech megbízhatóan kíséri Önt a teljes folyamaton keresztül, az adatbázis fejlesztésétől az alkalmazás tervezéséig, egészen az adatáramlás megvalósításáig a rendszerkörnyezetbe. Végül, az összes együttműködő rendszert, például a tervezési alkalmazásokat az utolsó lépésben integrálják. Önnel dolgozunk a mérföldkövek és az elfogadási pontok létrehozásában a teljes megvalósítási folyamat során, hogy ideális kommunikációt és korlátlan és átlátható projekt eljárást biztosítsunk.

Több mint 10 éves aktív projekttapasztalattal és számos erős partnerséggel az iparban, mi is hatásos és eredményes támogatást nyújthatunk Önnek folyamathoz. Ezért átfogó tanácsadást kínálunk Önnek minden projekt előtt és minden mérföldkő előtt, és meghatározzuk Önnel a kívánt projektcélokat. Minden új projekt egy részletes cél/realitás elemzéssel kezdődik, egy egyértelműen meghatározott bevezetési stratégia részeként – mert a Divattech optimalizálja és forradalmasítja a folyamatokat anélkül, hogy merev rendszert róna rá. A projekt legelső lépésétől kezdve dolgozunk Önnel annak érdekében, hogy mindenkor bevált gyakorlati tapasztalatokat és folyamatbeli tapasztalatokat nyújtsunk Önnek. Támogatjuk Önt a teljes projektfolyamatban, és a projekt elfogadása után a szolgáltatásunk részeként haladunk tovább Önnel.

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik megoldásaink bevezetésében és utógondozásában a divatipar legváltozatosabb vállalatainál. Élvezzük hosszú távú kapcsolatainkat ügyfeleinkkel, és így képesek vagyunk gyorsan reagálni partnereink folyamatosan változó igényeire. A Divattech nemcsak támogatást nyújt a megvalósítási szakaszban, hanem a folyamat és a projekt végén is. Nem csak a rendszer folyamatos rendelkezésre állását biztosítjuk, hanem a szakértő fejlesztők és projektmenedzserek segítségével megóvjuk a projektbe fektetett beruházásokat is. A házon belüli fejlesztésünk rendszeres szoftverfrissítéseket, valamint a szokásos szoftver és az egyedi módosítások korlátlan fejlődését kínálja.

Minden márka egyedi, és egyedi célcsoportok igényeit elégíti ki. Ugyanígy, egyetlen kollekciófejlesztés sem ugyanolyan, és minden vállalat a saját, sikeres stratégiáját követi. A Divattech nem akar szigorú folyamatokat diktálni partnereinek, hanem arra törekszik, hogy a legjobb gyakorlati megoldását az egyes ügyfelek számára egyedileg változtassa meg. A munkamenet közbeni testreszabásnak köszönhetően profitálhat a jelenleg, a piacon egyedülálló rendszergazdai megoldásból, saját egyedi adatbázis-tervezésével.

A megoldások zökkenőmentes rendszerintegrációja már régóta a Divattech fókuszpontja. A Divattech portál technológia biztosítja a kollekcióadatok rendszereken keresztüli átvitelének egyetemes platformját: Gyors, hibamentes és dupla bevitel nélküli. Mindig biztosított a hatékony információcsere az ERP rendszerekkel, az e-kereskedelmi platformokkal, a CAD rendszerekkel és az informatikai környezet sok más kulcsfontosságú területével.

Main Menu

Üzenet küldése