SZABÁSMINTA NYOMTATÁSA

…Hatékony terítékrajzok és szabásminták nyomtatása

Ön divattervező vagy szabász? Ruhaipari  vállalkozó? Szabásminta készítő? Designer? Akkor valószínűleg terítékrajz és másoló szolgáltatásokra van szüksége…mi pedig készen állunk, hogy segítséget nyújtsunk benne!

A korszerű szabásminta nyomtató plottereink 182 cm szélességű terítékrajz nyomtatását is elvégzik…egész nap.

Garantáljuk, hogy a terítékrajz és szabásminta nyomtatói szolgáltatásaink, melyeket kínálunk, a lehető legkiválóbb minőségűek a ruhaiparban.

Hagyja, hogy már ma elkezdjük a terítékrajzok és szabásminták nyomtatását!

TERÍTÉKRAJZ PLOTTOLÁS ÉS SZABÁSMINTA NYOMTATÁS A RUHAIPARBAN

Teljes mértékben tudunk Önnek segíteni a terítékrajz nyomtatási szolgáltatásokban…legfőképp, ha ruházati cikkeket gyártó vállalkozása van, szabásminta készítő, designer vagy szabó vagy…vagy bárki más, akinek szüksége van bármilyen szabásminta vagy terítékrajz nyomtatására vagy másolására.

Amint azt valószínűleg Ön is tudja, a terítékrajzok irányjelzőek a szabási folyamatban. A marker egy hosszú papírdarab, melyre a modell összes alkatrésze rá van nyomtatva. Fontos dolog, hogy a terítékrajz másolata a lehető leghatékonyabban használja fel a papír felületét – hogy minimalizálja az alapanyag veszteségét és, hogy pénzt takarítson meg! 

A terítékrajzokat a CAD rendszerünkben készítjük elő, majd a plottereink egyikével nyomtatjuk ki. A terítékrajzot elküljük Önnek elektonikusan vagy a papír alapű mintát akár ki is szállíthatjuk – amelyik megoldás Önnek a  legmegfelelőbb. Ezek után készen állaz aggodalom mentes szabásra.

 

KERÜLJE EL A KÖLTSÉGES HIBÁKAT A TERÍTÉKRAJZ PLOTTOLÁS SZOLGÁLTATÁSAINK IGÉNYBEVÉTELÉVEL 

Meglehet, hogy az előzőekben manuálisan készítette el a terítékrajzokat. Igaz, a terítékrajzokat  nem szükséges CAD programmal és felfektető rendszerrel elkészíteni, majd kinyomtatni. Azonban, ha a hatékonyság és a pontosság aggodalomra ad okot, akkor a legjobb, ha digitálisan készülnek el a terítékrajzok. 

CAD rendszerünk automatikusan számolja ki a szükséges alapanyag  felhasználást.. és automatikusan kiszámolja hány réteg szövet szükséges  a kívánt mennyiség elkészítéséhez.

Amint a modell bekerül a rendszerünkbe, folyamatosan nyomtathatunk és másolhatunk annyi terítékrajzot és szabásmintát, amennyire Önnek szüksége van, a hét bármely napján. 

Szükségtelen elmondanunk, hogy a terítékrajz nyomtató  plottereinkkel, kirajzoljuk az Ön szabásmintáját és sokkal gyorsabban és pontosabban sokszorosíthatjuk ezeket, mint azt ahogy valaha, a legtapasztaltabb manuálisan elkészített terítékrajzoknál elképzelhető lett volna. Szolgáltatásaink egyszerűen igénybe vehetőek és megfizethetőek!

KÖNNYŰ HOZZÁFÉRÉS A TERÍTÉKRAJZOKHOZ – IGÉNY SZERINT

Nem használhat fel kétszer egy terítékrajzot, miután már kiszabásra került a sor – de újrahasználhatja a teríték fájlt, hogy újabb terítékrajzokat nyomtasson ki vele. Mi ezt képesek vagyunk megvalósítani az Ön számára.

Nem minden rendelés azonos az előzővel, de néha előfordul, hogy mégis! Vagy legalábbis nagyon hasonlóak .

Amikor elkészítjük és kinyomtatjuk Önnek a terítékrajzot, digitális fájlt hozunk létre. Ebben az esetben, ha ugyanarra a rendelésre van szükséged, könnyen és gyorsan tudunk új terítékrajzot nyomtatni az Ön számára számára.

 

AZ UNALMAS IGAZSÁG A TERÍTÉKRAJZ NYOMTATÁSÁRÓL

A terítékrajz plottolás és nyomtatás valószínűleg nem az amire elötelezte magát, amikor úgy döntöttél, hogy divat és ruhaipari designerként szetetett volna karrier építeni. De akárcsak bármilyen kreatív tevékenység esetében, ennek is megvannak a vonzó oldalai…és sajnos, a kicsit sem vonzó oldalai. 

A terítékrajz nyomtatás a „nem vonzó” kategóriába tartozik. Technikai, unalmas és matematikai tevékenység. Ha megfelelően van elvégezve, őrjítő lehet! Ez az a pont, amikor mi, a Ruha CAD  munkatársai, képbe jövünk. A terítékrajz készítést és nyomtatást nyugodtan kiszervezheti hozzánk. Így ennek a monoton munkafolyamatnak a kiadásával, időt takaríthat meg és tökéletes terítékrajzokat szerezhet magának.

Szeretjük a technikai kihívásokat, melyek szóba jönnek, amikor hatékony, költséghatékony és pontos terítékrajzokat alkotunk meg. Ez teszi Önt és minket egy tökéletes csapattá. 

Mi rendelkezünk a hozzáértéssel és felszereléssel, így te arra tudsz koncentrálni, amit a legjobban tudsz…a nagyszerű ruházati cikk tervezésére és gyártására.

 

 

TERÍTÉKRAJZ PLOTTOLÁSI SZOLGÁLTATÁSAINK ÉS SAJÁT PLOTTER VÁSÁRLÁSA

Saját plotter költségei:

 • A plotter  egyszeri megvásárlása
 • Plotterek folyamatos karbantartása
 • Plotterek alkatrészeinek cseréje
 • A tintapatronok folyamatos cseréje

Tehát megvásárolhatja a saját plotterét – vagy megbízhatsz a mi technológiánkban…

 • Nem kell befektetnie nagy értékű gép vásárlásába
 • Megspórolja az időt, amelyet a plotter alkalmazásának tanulására kellene, hogy fordítson
 • Csak azokért a terítékrajz nyomtatásokért fizet, amelyekre szüksége van
 • Nem kell aggódnia, hogy egy projekt közepén előfordulhat meghibásodás és a javítás miatt késés történik
 • Nem kell számolnia a karbantartási költségekkel
 • Nem kell a magas költségű tintapatronokat megvásárolnia

Mi boldogan töltjük  be ezt a szerepet a ruhaiparban, hogy könnyebbé tegyük az Ön számára egy jövedelmező és színvonalas üzlet fenntartását. 

PÉNZ ÉS IDŐTAKARÉKOS STRATÉGIÁINK AZ ÖN TERÍTÉKRAJZ NYOMATATÁSI IGÉNYEIRE SZABVA

Stratégiáinkat speciálisan testreszabhatjuk, úgy hogy megfeleljenek az Ön egyedi terítékrajz és szabásminta nyomtató szükségleteinek. Mi azért vagyunk itt, hogy partnerei legyünk a ruhaiparban.

Ha bármilyen kérdése felmerül nyomtatási szolgáltatásunkkal kapcsolatban…vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden kérdésnek örülünk.

Beszéljünk a már meglévő szabásmintáiról, arról, hogy milyen fájlokkal dolgozik, milyen méretű a projekje, milyen rövid időn belül van szüksége a kinyomtatott terítékrajzra – és milyen gyakran van szüksége ezekre a terítékrajzokra. 

Együtt kidolgozunk egy tervet és plottereinket beállítjuk, hogy olyan gördülékenyen működjön az Ön vállalkozása, amilyen gördülékenyen működnek a plottereink. 

Célunk itt, a RuhaCAD vállalatnál, hogy hosszútávú kapcsolatokat alakítsunk ki a ruahipari üzletágban. Szeretnénk elérni, hogy a lehető leggördülékenyebben és legnyereségesebben tudja vállalatát működtetni, és szeretnénk mindennapi partnerei lenni a terítékrajz nyomtatási szolgáltatások területén

Az Ön terítékrajz nyomtató partnere a ruhaiparban, itt és most!

A SZABÁSMINTA NYOMTATÁSÁNÁL ELFOGADOTT FÁJLFORMÁTUMOK

GERBER

 • .DXF (Data Exchange File)
 • .PLT (plot file)
 • .HPGL (plot file)
 • .zip
 

LECTRA

 • .DXF (Data Exchange File)
 • .PLT (plot file)
 • .HPGL (plot file)
 • .zip
 

OPTITEX

 • .DXF (Data Exchange File)
 • .PLT (plot file)
 • .HPGL (plot file)
 • .zip
 

INVESTRONICA

 • .DXF (Data Exchange File)
 • .PLT (plot file)
 • .HPGL (plot file)
 • .zip
 

ASSYST

 • .DXF (Data Exchange File)
 • .PLT (plot file)
 • .HPGL (plot file)
 • .zip
 

EGYÉB

 • .DXF (Data Exchange File)
 • .PLT (plot file)
 • .HPGL (plot file)
 • .zip
 

HOGYAN TUDJA EXPORTÁLNI TERÍTÉKRAJZÁT, HOGY NYOMTATNI TUDJUK

1. Megoldás:   Küldje el nekünk  a kész terítékrajzot mint (Standard DXF) vagy mint (Grafis .mdl) fájl.

2. Megoldás:   Küldje el nekünk a terítékrajz fájlokat, mint (PLT vagy HPGL fomátumban).

KÉRJÜK VEGYE FIGYELEMBE:  El kell készítenie  vagy meg kell rendelnie a modellt majd standard DXF fájlként exportálnia a kész terítékrajzot.

10 LEGGYAKORIBB KÉRDÉS A SZABÁSMINTA NYOMTATÁS SZOLGÁLTATÁS TÉMAKÖRBEN

Nem, nem lehet személyesen elhozni a kinyomtatott terítékrajzokat. Kizárólag online szolgáltatást biztosítunk és minden kinyomtatott terítékrajzot kiküldünk a megadott címre.

Igen, ugyanakkor kérjük vegye figyelembe, hogy a terítékrajz gyűrött és redőzött lesz, amikor kiveszi a dobozból, mely annak köszönhető, hogy összehajtva küldjük a terítékrajzot.

Általában kartonpapírból készült hengerben küldjük ki a terítékrajzokat, hogy ezzel is fokozzuk a védelmét. Azonban, ha jobban szeretné, hogy dobozokba csomagoljuk a terítékrajzokat, akkor ezt is meg tudjuk tenni, plusz költség nélkül.

A terítékrajz ára a terítékrajz hosszától függ. Kérjük küldje el a a rajz hosszát és szélességét és elküldjük Önnek árajánlatunkat. Kérjük látogasson el a terítékrajz nyomtatási szolgáltatások oldalunkra, itt.

Igen, ki tudjuk nyomtatni. Kérjük bizonyosdjon meg róla, hogy DXF formátumban küldje a szabásminta fájlokat. A terítékrajz fájlkiterjesztése pedig .PLT vagy HPGL formátumban legyen. Kérjük kattinton ide, a további támogatott fájlformátumok megtekintéséhez.

A PLT formátum, vagy az úgynevezett HPGL a szabványosított nyelvezet a nyomtatási vonalas rajzokra. Hewlett-Packard által létrehozva, kifejezetten a 2D grafikus információkra lett tervezve, a HP plotterek számára.

MI TESZ MINKET A LEGJOBB RUHAIPARI SZABÁSMINTA BESZÁLLÍTÓKKÁ?

Időt és pénzt spórolunk meg Önnek. Szolgáltatásainkat kifejezetten azok számára terveztük, akik szeretnék a formatervezési mintát gyártásba hozni, de nincs hatalmas költségvetésük ahhoz, hogy több ezer dollár összegű csomagot fizessenek ki.

Más, a miénkhez hasonló vállalkozások statikus, mindenki számára elérhető szolgáltatásokat kínálnak. Szolgáltatásainkat és termékeinket ügyfeleink egyedi igényeit szemelőtt tartva terveztük meg és fejlesztettük ki. Bízhat benne, hogy személyre szabott figyelmet fordítunk az Ön ruházatához és ruházati igényeihez, az előállítás előtt és azon túl is.

Az összes eszköz és technológia renelkezésre áll az Ön számára, hogy divattermékeit fejleszthesse és piacra dobhassa.

Mindent átfogó ruházati üzleti platform vagyunk – egyablakos üzlet! Nem kell vonakodnia, megpróbálva összehangolni több ruházati szolgáltatást.

Main Menu

Üzenet küldése