Varrodai technológia

Ha gyorsan akarsz menni, menj egyedül! Ha messzire akarsz jutni, menj együtt másokkal!

Funkcionális kompetencia

Vásárlás

 

Az együttműködés és az információ kulcsa az ellátási lánc értékének maximalizálásához.

Mivel a vállalatok rendszeresen szembesülnek a belső és külső környezetük megváltoztatásával történő megújítás és alkalmazkodás kihívásaival, a beszerzés szerepe a szervezeten belül egyre fontosabbá válik.

A beszerzésnek tökéletes a lehetősége az ellátási lánc összekapcsolására és a maximális érték potenciál kihasználá biztosítására. A digitalizálás által kínált lehetőségek tovább növelik ezt a potenciált, mivel lehetővé teszik a nagyobb átláthatóságot, valamint a jövőbeli forgatókönyvek elemzésének és előrejelzésének a lehetőségét.

A beszerzés a Ruha CAD vérben van. Tanácsadói nagy tapasztalattal rendelkeznek a beszerzési átalakítási projektek irányításában. És miközben tapasztalataikra és bevált gyakorlatokra támaszkodunk, felismerik, hogy minden vállalkozás átalakulási folyamata egyedülálló. A Ruha CAD gondos elemzéssel adaptálja ajánlatait az Ön céljainak és igényeinek megfelelően. Támogatást nyújt az Ön számra a megvalósítási szakaszban is, és a Ruha CAD Akadémia képzést biztosít annak érdekében, hogy az alkalmazottak rendelkezzenek a szükséges ismeretekkel az átalakulás megkezdéséhez!

Tanácsadás

Az Ruha CAD ügyfelek kompetens és egyéni tanácsokat kapnak a varrástechnológia, a ruhaipari gyártás és a folyamatok optimalizálása területén.

A tanácsadás kiterjed például, hogy melyik modell illeszkedik leginkább az Ön technológiai lehetőségeihez, ugyancsak ide tartozik a munkahelyi tervezés és a teljes varrásfolyamat optimalizálása.

A Ruha CAD egyedi megoldásokat kínál ügyfelei számára.

Main Menu

Üzenet küldése