Hordozható automatizált foto digitalizáló – L nagyság

In stock

A digitalizáló rendszer magában foglal egy fekete kalibrációs mappát és egy digitális fényképezőgépet.

a szabásminta beolvasásának hátteréhez. A mappát rögzíthető falra, tábára vagy asztalra.

Helyezze a mintákat a kalibrációs mappára (amely falra lehet rögzíteni, hogy helyet takarítson meg, vagy egy asztalra lehet teríteni), hogy egy készítsen egy képet a kamerával és importálja a képeket a szoftverbe. A szabásminták automatikusan be tudja olvasni a rendszer. A szoftver beolvassa a fénykép hátterét, és pontosan digitalizálja a mintákat másodpercek alatt.

Háttér mappa mérete

183 cm x 102 cm

A hordozható rendszer ideális szabadúszók és mobil vállalkozások részére.

Compare

Egy képen belül több modell alkatrészeit tartalmazhatja.

Minden a piacon megtalálható CAD/CAM renszerrel kompatibilis (Gerber, Lectra, Optitex Assyst, Grafis, Illustrator, egyéb)

Alapanyagok:

Az alkatrészek/sablonok beolvasása vastag alapanyagoknál is alkalmazható, mint például mintás anyagok, papír, fém, szövet, műanyag, bőr és karton.

A rendszer előnyei:

  • garantált pontosság a mesterséges intelligencia alkalmazásával
  • megkönnyíti a kommunikációt a vállakozások között
  • időt és pénzt takarít meg a felhasználóknak azáltal, hogy kiküszöböli a hagyományos digitalizálással kapcsolatos időigényes és ismétlődő feladatokat.

Szerkesztés

A digitalizált szabásminta automatikusan megjelenik a képernyőn. Az oldalsávon egy élő ablak mutatja az asztal valós idejű kameranézetét. A szerkesztéshez egyszerű eszközök állnak rendelkezésre, többek között: darabok kombinálása, vonalak simítása, darabok tükrözése, jelölések, furatok, varratvonalak hozzáadása és még sok más. További lehetőségek az szériázási eszközök, a belső vonalak észlelése és a jelölő mód. A program elmenti a mintaképet és a digitalizált vonalakat is. Az eszköztár átlátható felhasználóbarát, szoftver felhasználásának elsajátítása perceket vesz igénybe!

A digitalizált adatok mentése után megoszthatja vagy továbbíthatja adatait.

Main Menu

Hordozható automatizált foto digitalizáló - L nagyság

Árajánlat kérése

Üzenet küldése

Árajánlat kérése