szabás varrás

Szabás varrás számolás – Miért érdemes ezermesternek lennie?

Szabás, varrás, tervezés, számolás mind-mind olyan dolgok amelyekre saját márka indításánál gondolna kell. A tevékenységeket vagy annak ellenprzését Önnek kell elvégeznie. Ilyen esetben nagy előnyt jelent, ha az ember ezermester, mindenben tisztességes, de egy-egy dologhoz nem úgy alkalmazkodik, ahogy az a nagy könyvben meg van írva.

Ez a bejegyzés bemutatja, hogy Önnek kire van szüksége a csapatban? A márka alapításánál valószínűleg Önnek és társainak is több szerepkört kell vállalnia. Vannak előnyei annak, hogy Ön felelős a vállalkozás számos területéért. Itt 7 pozitív okot sorolunk fel, hogy Ön legyen a saját márkájának ezermestere.

1. Teljes ellenőrzés

Az üzleti tevékenysége minden területén jobban megértheti az egész folyamatot. Világosabbá válik, hogyan működnek együtt a különböző részek, és ügyel arra, hogy a vállalkozás hatékonyabban működjön. Azt is jelenti, hogy teljes mértékben irányítja a folyamatokat. Pontosan tudja, hogy mi történik minden egyes pillanatban, így könnyebbé válik a projekt menedzselése.

2. A félreértések elkerülése (tévutak / mellékutak elkerülése)

Ön minden területen tudja, mit tartozik bele és milyen tevékenységekre van szükség Senki sem tehet az Ön, kifogásairól vagy félrebeszéléséről. Ön áll a dolgok tetején.

3. Az idő pénz

Azt cselekedje, amnek MOST van itt az ideje! Soha ne veszítsen el azzal időt, hogy valaki másra vár. Az idő pénz. Több ember bevonása hosszabb átfutási idõt jelenthet a kommunikáció, a tájékoztatás miatt, illetve eltérő végeredményhez is vezethet. Például a gyártás nyomon követése a gyártás-előkészítéstől az alapanyag beszerzésen kersztül a szabás, varrás és értékesítésig bezárólag.

4. Nincs függőség

Ha Önnek túl sok beszállítója és dolgozója van, akkor nagyban függ más idejétől és tehetségétől. A legjobb munkaerő elvesztése hatással lehet a vállalkozására és az időbeosztási tervet is befolyásolja. Minél több ismered van és minél több dolgot készí el önállóan, annál kevésbé fog másoktól függeni.

5. Ismerje saját igényeit

Amikor megérted a vállalkozás területeit és az összefüggéseit megértette tudod, hogy mire van szüksége a feladatok elvégzéséhez. Pontosabb projekttervet-, és kiegyensúlyozott munkaterhelést készíthet.

6. Ismerje saját készségeit

Ismerje meg a vállalkozás minden apró részletét, amelynek a bővítés idején nagy hasznát fogja venni. Új munkatárs felvételéhez egyszerűen elkészítheti a munkaköri leírást, mivel pontosan teudja hogy Önnek mire van szüksége.

7. Öröm / Élvezet

Önnek mélyre kell ásnia, hogy több nézőpontból megvizsgálja vállalkozását. A készségfejlesztés és a szakmai tudás ki tése során Ön jobb vállalkozóvá-, emberré és vezetővé válik.

Main Menu

Üzenet küldése